FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Italienii jubilează: „Blatistele au fost servite cu câte patru goluri”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 11:39

România U21 a fost eliminată în semifinalele Euro 2019 de Germania U21, scor 2-4. Italienii au jubilat după deznodământul partidelor de ieri. 

În cea de-a doua semifinală, Franța U21 a cedat categoric contra Spaniei U21, scor 1-4. Astfel, cele două formații acuzate de italieni de blat în ultimul meci din faza grupelor, România - Franța 0-0, au ratat finala. 

Peninsularii nu s-au abținut: „Blatistele au fost servite cu câte patru goluri, iar finala Europeanului va fi aceeași ca în 2017, Germania - Spania”, au scris jurnaliștii de la Sportmediaset.

Învinși de Polonia în grupă, 0-1, italienii au sperat ca noi să-i batem pe francezi și să-i ajutăm astfel să se califice în semifinalele Euro U21. Dar s-a terminat 0-0, iar peninsularii au luat foc, acuzând „înțelegerea franco-română”.

„Biscotto” fiind cel mai folosit cuvânt. Blat.

După semifinale, și noi, și francezii fiind eliminați, italienii au asaltat rețelele de socializare, bucurându-se că plecăm și noi acasă. 
Unele reacții au fost șocante. Agenția Sportmediaset a comentat: „Le-a stat biscuitul în gât!”. Un fan a adăugat în aceeași notă: „Ce păcat! V-a căzut greu biscuitul!”. Altul întreabă ironic: „Franța-România, cum e povestea cu biscotto? N-ați tras niciun șut și ați eliminat Italia”. În timp ce un suporter azzurro încheie la fel de malițios: „Vă duceți acasă după biscuit! Hahaha, karma e o curvă!”. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Ionuț Radu, discurs de lider după eliminare: „Știți cu ce rămânem după acest turneu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  28 Iunie 2019, 17:13

a fost un acord TACIT dar tot blat se numeste, cu ce raminem dupa aceasta competitie in memoria italienilor ..? raminem doar cu prezenta masiva a romanilor d-acolo si cu blatul asta rusinos cu francezii, vor uita victoria cu croatii si golul video-gag care i-a-nvins pe englezi, englezii care nici macar pe amaritii de croati nu i-au putut invinge. Deci concret n-ai batut nicio Franta, nicio Germanie, ba chiar nemtii ti-au dat cu terenu-n cap si ai luat 4 de la ei.

risc_mix
risc_mix  •  28 Iunie 2019, 16:46

Ăștia sunt la fel de proști ca Ștucan. Bă broscari idioți, blatul înseamnă o înțelegere între cele două echipe. Păi voi credeți că-și putea permite cineva de la cele două federații să aranjeze acel meci? Fiți bă serioși. Acolo a fost vorba doar de o prudență din partea celor două echipe pentru conservarea calificării. Or, prudența niciodată nu va fi asimilată cu blatul . Poate doar în capul unor looseri idioți.

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Iunie 2019, 16:30

*** ăstia să-și vadă de viața lor. Dacă erau buni, de ce n-au facut și ei 7 pct. sau chiar 9 pct.? Sunt mai mult decât convins că dacă am fi fost noi la mâna lor, la fel procedau. Să fim realiști, în fond ce m-ar interesa pe mine de alții, important era ca noi să ne calificăm, restul e can can

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close