FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Cum au trăit dinamoviștii eliminarea României » Dan Nistor a tras concluzia serii

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 28 iunie 2019 09:32

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Dinamoviștii, aflați în cantonament la Marbella, au trăit cu sufletul la gură partida.

  • Finala Euro 2019 se joacă duminică, de la 21:45, între Germania și Spania.
  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul lui Dinamo din Marbella de unde transmit toate informațiile importante despre „câini”.

Managerul Florin Prunea a fost singurul care a prins partida de la bun început, aproape de pauză primind întăriri. A sosit și Eugen Neagoe cu staff-ul său. După refacere, jucătorii au completat mica galerie.

Dan Nistor și compania au trăit la intensitate maxima repriza secundă, după ce au încheiat propriul antrenament: „Hai, Mbappe, hai!”, „Doamne, fă te rog să rateze neamțul ăsta” sau „Fuera!” au fost doar câteva dintre imboldurile roș-albilor. Jucătorii se amuzau cu gazdele spaniole de la bază: „Vine furia galbenă peste voi în finală, dacă batem Germania!”.

Dinamoviștii au amânat și cina pentru a prinde finalul timpului regulamentar. Au aplaudat la ratările din final ale germanilor, dar au fost fost dezamăgiți în final: „Niciodată nu trebuie să rupi zidul!”, au reacționat ei.

Roș-albii au plecat nervoși, ofticați de proporțiile scorului. Nistor a concluzionat seara trăită de România U21: „Nu e doar soare, mai sunt și nori. Bravo, băieți!”.

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

ROMÂNIA U21 // Anonimii din spatele eroilor » Cine sunt antrenorii care i-au descoperit pe „tricolori”: „Scoateți-i! Arătați-i! Spuneți-le numele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close