FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Mesajul lui Mirel Rădoi pentru români: „Ar trebui să învățăm ceea ce am învățat și acum 20 de ani”

Mirel Rădoi îl consolează pe Ionuț Radu, după eșecul cu Germania U21 din semifinalele EURO 2019
Mirel Rădoi îl consolează pe Ionuț Radu, după eșecul cu Germania U21 din semifinalele EURO 2019

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:45

Selecționerul Mirel Rădoi a fost la un pas de finala Campionatului European de Tineret, dar „tricolorii mici” au pierdut în fața Germaniei U21, cu scorul de 4-2.

Vezi AICI desfășurarea meciului

Mirel Rădoi consideră că au existat două momente cheie în ratarea acestei calificări și le transmite românilor să fie mândri că mergem la Jocurile Olimpice.

„Nu am regrete, pentru că eu cred că meciul din seara asta a fost unul simplu, cu două momente decisive: când portarul a salvat lovitura de cap a lui Pușcaș la finalul primei reprize și în repriza a doua, acel penalty.

Rămân cu amintirea că am terminat în primele 4 echipe din Europa, că am strâns atâția români la stadion și milioane de oameni în fața televizoarelor. Ne vom aminti de o semifinală, care trebuie să ne facă mândri pentru că mergem la Jocurile Olimpice.

Ar trebui să învățăm ceea ce am învățat și acum 20 de ani: nouă nu ni se va da nimic gratis, va trebui să muncim”, a spus Mirel Rădoi, la TVR.

 Vezi aici ce a spus Mirel Rădoi la conferința de presă de după meci

 

 

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Gică Hagi se înclină în fața „tricolorilor”: „Această generație ne-a depășit!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
132059604663915
Horea Alexandru  •  29 Iunie 2019, 03:20

Blablabla, vrăjeală de 2lei, că doar nu o să recunoști (că un bărbat adevărat) că ai greșit lamentabil , din lipsa ta de experiență, tactica de joc cu nemții. Păi dacă ei mai fructificau numa jumate din marile ocazii, făceau scor de handbal cu noi... O echipa umflata cu pompa de jurnaliști de mucava din presă băștinașă, care nu îndrăznesc să spună verde-n față, că avem ceva talente, insa nicidecum valoare sa jucam final. Sindromul eșuatului care mereu da vina pe NEȘANSA VIEȚII !

spinoza
spinoza  •  28 Iunie 2019, 12:13
Postat de Ciobi Costica pe 28 Iunie 2019, 11:06

impaunatu asta face parte din sleata ciobanului un inganfat aciuit pe munca altora increzut si isi arga merite pe care nu le merita baetii jos palaria hu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

torque07
torque07  •  28 Iunie 2019, 12:06
Postat de fantasma pe 28 Iunie 2019, 08:57

Ca să ajungi în finală nu este suficientă doar munca,e nevoie de stadioane,baze de pregătire și recuperare,arie de selecție la nivel național...Are federația planuri pt așa ceva?!? Nuuuuu,ei așteaptă să mai scoată Hagi câțiva jucători după care să-și atribuie meritul că au obligat echipele din liga 1 să folosească jucători sub 21 de ani ș.a.m.d.

Macar astia de acum au doua mici abureli de care sa vorbeasca. Sandu nu avea nici asta. A mers prin lume si a facut bani pe spatele jucatorilor formati de comunisti.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează