FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Adrian Mutu pune presiune pe UEFA înaintea meciului decisiv de la Euro U21: „Să ia decizia corectă”

Adrian Mutu, selecționer România U21
Adrian Mutu, selecționer România U21

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 16:59 / Actualizat luni, 29 martie 2021 17:16

Adrian Mutu, 42 de ani, selecționerul României U21, a comentat scandalul de rasism izbucnit după victoria cu Ungaria U21, scor 2-1. La finalul partidei, Marius Marin, căpitanul „tricolorilor”, a scris pe Facebook că maghiarii au folosit apelative rasiste în timpul jocului.

  • România U21 va juca cu Germania U21 marți, de la ora 19:00, pe Boszik Arena din Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea în „sferturile” Euro U21.

„Eu n-am auzit de pe bancă dacă s-a strigat, dar mi-au povestit băieții ce s-a întâmplat, aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. Însă așa ceva n-are ce căuta în fotbal. Sper ca UEFA să ia măsura corectă, pentru binele tuturor”, a declarat Mutu în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Germania U21.

Federația maghiară, reacție vagă după acuzațiile lui Marius Marin

Reacția Federației de la Budapesta nu a oferit clarificări. În replica oficială, transmisă celei mai importante publicații sportive din țară, Nemzeti, nu sunt negate acuzațiile de rasism. Maghiarii consideră că nu merită abordat subiectul din moment ce căpitanul României a șters ulterior postarea în care îi acuza pe rivali.

„Deși în acest meci s-au văzut îmbunătățiri față de precedentul joc din grupă, naționala Ungariei nu a reușit, din nefericire, să își atingă obiectivul, acela de a câștiga. În ceea ce privește celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum. Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe rețelele de socializare au fost șterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privință”, a fost reacția Federației maghiare, conform Nemzeti.

Adrian Mutu, conferință de presă înainte de Germania U21 - România U21: „Vrem victoria”

Citește mai multe știri despre România U21:

FRF, plângere la UEFA în scandalul de rasism de la meciul cu Ungaria U21: „Un incident s-a petrecut și la vestiare”

Semnează Radu Drăgușin: „Ne vom îmbogăți amândoi!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  29 Martie 2021, 20:20

hai mutulica, trage doua linii si lumineaza-ne...care ar fi "decizia corectă"??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează