INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

EXCLUSIV Semnează Radu Drăgușin: „Ne vom îmbogăți amândoi!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 12:24 / Actualizat luni, 29 martie 2021 12:55

Prezent în această dimineață la GSP LIVE, impresarul Florin Manea a oferit detalii despre viitorul fundașului Radu Drăgușin (19 ani), aflat în prezent la Juventus.

  • Partida dintre Germania U21 și România U21 se va disputa mâine seară, 30 martie, de la ora 19:00, în ultima rundă de la Campionatul European de tineret. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1.
  • Toate calculele » Cum se califică România în sferturi

Internaționalul de tineret convocat de Adrian Mutu la EURO U21 este foarte aproape să semneze prelungirea contractului care expiră în vară, iar Florin Manea spune că stoperul va avea un salariu impresionant la formația antrenată de Andrea Pirlo.

VIDEO Florin Manea: „Drăgușin, aproape înțeles cu Juventus”

„Probabil că semnează cu Juventus. În mare parte, da, semnează! E un jucător crescut de Juventus, de la 16 la 19 ani, s-a obișnuit, îl cunoaște lumea. Poate nu te acomodezi în alt campionat. Poți oricând să pleci de la Juventus la RB Leipzig sau Crystal Palace. Invers e mai greu. 

El nu era luat în calcul acum pentru echipa mare. Dar a fost o conjunctură și a jucat. Dacă va semna, va fi jucătorul primei echipe și se vor baza pe el. Va juca mult mai mult. El nu a jucat multe meciuri pentru că nu a semnat. L-au băgat două partide ca să zică «Uite, noi vrem. Dar ce să-l băgăm și voi nu semnați? Trebuie să ajungem la un acord». 

În mare, am ajuns la un acord cu Juventus. Câți bani câștigă impresarii? Mulți bani, mulți! Drăgușin continuă la Juventus, la o echipă din primele 10 din lume. Are un contract foarte bun pentru vârsta lui, iar noi vom încasa foarte bine!

Poate (n.r- întrebat dacă va deveni milionar). Cu siguranță că el va deveni milionar. Nu pot deveni eu milionar, iar el nu. Nu-i va lua mințile. Salariul este structurat foarte bine. Are niște borne de atins pentru a ajunge la acea sumă. Dar vorbim de bani mulți”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Crescut din vara lui 2018 la juniorii lui Juventus, Drăgușin are patru meciuri pentru echipa de seniori a torinezilor (una în Serie A, una în Liga Campionilor, două în Cupa Italiei)

Presa din Italia scria în februarie că noul contract se va întinde pe 5 ani. Acesta ar urma să câștige un salariu anual de debutant în Serie A, cu o sumă cuprinsă între 500.000 şi un milion de euro.

3.000.000 de euroeste cota lui Drăgușin, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri despre România U21: 

Radu Drăgușin, cerut titular la meciul cu Germania: „Nu putem juca fără el! Ciobotariu e clămpău”

Air Force România » Schimbările pregătite de Mutu pentru duelul decisiv cu Germania

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
kinkonro
kinkonro  •  29 Martie 2021, 18:58
Postat de dora pe 29 Martie 2021, 13:09

Dacă va semna, va fi jucătorul primei echipe și se vor baza pe el, zice impresarul jucatorului - păi ăsta este un șantaj ordinar din partea celor de la Juventus. Când făcea asta Gigi jucătorilor aflați în ultimele 6 luni de contract era scandal !

Tu te iei dupa ce zice Manea?

elgabri
elgabri  •  29 Martie 2021, 18:36

Bobita ne umplem de bani !!

1735457746481229
Alexandru Nica  •  29 Martie 2021, 14:30

Manea ăsta este un personaj sinistru. Îl tot cheamă ăștia pe la Televiziuni și se laudă cu conexiuni de impresari prin UK, Uruguay, Italia, dar abia vorbește de la câte grade are la bord. La fel și cu Rapid, că nu a fost lăsat, că a adus jucatori, dar a adus numai resturi. Ce-mi plac mie ăștia iubitori de echipe, trup și suflet, iar când nu mai curge țeava, fug instant de la echipă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează