FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // FOTO Cum au luptat jucătorii celor două echipe cu canicula în pauzele de hidratare

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 19:34

 România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Canicula din Bologna, 41 de grade Celsius la ora meciului, i-a făcut pe jucătorii celor două formații să inoveze în tentativa de răcorire.

Antrenorul nemților a încercat să-și pregătească elevii încă din zilele premergătoare meciului, când a oprit aerul condiționat din camerele de hotel. Astăzi, în pauzele de hidratare, staff-urile ambelor formații le-au oferit jucătorilor prosoape ude, reci, pentru a lupta cu soarele arzător.

germania +11 FOTO

„Toate cabinetele medicale ale stadionului sunt deschise. Chiar se luase în calcul să se stropească suporterii, însă noi vom avea vreo 5-6 galerii și s-a decis că nu e OK să stropim oamenii”Vladuț Munteanu, oficial FRF

ECHIPELE DE START

România U21: I. Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, A. Ivan- Pușcaș
Rezerve: Cabuz, Vlad, Boboc, Coman, Petre, R. Grigore, Dragomir, Ghiță, Nedelcu, Rus, Ciobanu, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

Germania U21: Nubel - Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittelstadt - Eggestein - Neuhaus, Amiri, Oztunali - Waldschmidt, Amiri
Rezerve: Muller, Schubert, L. Nmecha, Richter, Eggestein, Anton, Serdar, Uduokhai, Koch, Maier, Lowen
Selecționer: Stefan Kuntz

 CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi, analizat de nemții de la Bild: „Fiul unei legende, poartă 10 și are genă de playmaker”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  28 Iunie 2019, 09:02

Probabil sunt puțini ce care au observat că în timp ce nemtii au băut cu toții în mod ordonat băutură electrolitica recomandata in caz de efort pe canicula , ai noștrii băgau apa chioara la greu . Drept urmare e ABSOLUT NORMAL SA LI SE INMOAIE GHENUNCHII INAINTEA ADVERSARULUI. Felicitari doctorului lotului care asista pasiv la eliminarea unui detaliu extrem de important. Mai suntem prin tribuna și unii care ne mai pricepem .

locco
locco  •  27 Iunie 2019, 21:03

Sincer cred ca Ivan trebuia tinut inca vreo 15 minute. Dar una peste alta bravo baieti ,bravo Rominia.Revansa la jocurile olimpice,o sa avem mai multa experienta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează