FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi, analizat de nemții de la Bild: „Fiul unei legende, poartă 10 și are genă de playmaker”

Ianis Hagi // FOTO: Raed Krishan
Ianis Hagi // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 10:36

România U21 joacă azi împotriva Germaniei U21, în semifinalele EURO 2019. Nemții îl văd pe mijlocașul Ianis Hagi, 20 de ani, drept cel mai periculos „tricolor”.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, azi, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Sub titlul „Azi jucăm împotriva fiului unei legende”, tabloidul Bild a publicat un amplu material despre Ianis Hagi.

Cel mai bine vândut ziar din Europa și-a trimis un reporter până la Constanța, „acolo unde domnește Hagi”, pentru a afla mai multe despre „un jucător foarte special, care poartă numărul 10, ca și celebrul său tată, și are genă de playmaker”.

„Ianis e extraordinar. Un lider înăscut”, le-a spus „Regele” nemților, îmbrățișându-și fiul. 

„Și de aceea, el i-a dat juniorului banderola la numai 16 ani. Niciodată în fotbalul european de primă ligă n-a existat un conducător de joc mai tânăr. Ianis Hagi e unul dintre cei mai talentați mijlocași din Europa, iar un transfer în această vară este de înțeles”, scrie cel mai bine vândut ziar de pe Bătrânul Continent. 

Bild mai notează că „Tata Hagi a rezolvat recent transferul internaționalului Tudor Băluță la Brighton, pentru 2.9 milioane de euro. Dar în schimbul fiului său vrea cel puțin dublu. Ajax e interesată”. 

„Cu Germania avem șansa noastră!” Ianis Hagi, în Bild

"M-am născut ca să câștig"

Bild scrie în termeni elogioși inclusiv despre realizările lui Hagi senior la Constanța. „E fondator, proprietar, manager și antrenor al grupării căreia i-a dat numele de FC Viitorul. Clubul este, practic, FC Hagi. I-a pus bazele în 2009, a câștigat senzațional titlul în 2017, iar în mai anul acesta și Cupa României”, a notat tabloidul german. Motivația lui Gică: „M-am născut ca să câștig!”.

„În opinia mea, e obligatoriu pentru fiecare club de prima ligă din Europa ca în fiecare an, măcar un jucător de la tineretul său să facă saltul în prima echipă. Cine nu face acest lucru, înseamnă că nu munește cum trebuie”
Gică Hagi, antrenor/patron Viitorul, în Bild

Citește și:

E momentul! 3 altfel de motive pentru care o calificare în finală ar fi MAGICĂ pentru România: de la natalitate până la „factorul” Piața Universității și identitatea internațională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 12:06

Ianis e bun dar nu e foarte bun. Simplu. Gica avea actiuni pe care si le asuma, tragand echipa dupa el. Dribla perfect si tragea torpila printr-un culoar de 40 de cm. Asa ceva nu am vazut inca la fiul sau. Cu tot respectul, vorba d-lui analist politic Bogdan Chirieac.

fara_pista
fara_pista  •  27 Iunie 2019, 11:23

Alți nepricepuți: ăștia de la Bild. Ca și ăia de la Kicker sau France Football. Să citească și ei comentariile specialiștilor care apar pe-aici, să afle că Ianis nu face doi bani! N-au ei profesioniști ca llocomotivalibera, dakesis, sau kingdon (singurul din lume care a făcut fotbal de performanță, singurul care alerga ca calul și dădea și lapte, cu tot cu Nastratin în cârcă)... Ianis n-are loc decât la Clinceni. V-o garantează fairplayromania...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Iunie 2019, 11:07

Haterii sunt la coada la Fortele de Nemunca, de nu mai au timp sa injure familia Hagi ? Luati notite cand reveniti !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează