FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // George Pușcaș descrie atmosfera din vestiar: „Faptul că Gică Hagi crede în noi ne face și pe noi să credem”

Mirel Rădoi și George Pușcaș, la conferința de presă dinaintea meciului cu Germania U21
Mirel Rădoi și George Pușcaș, la conferința de presă dinaintea meciului cu Germania U21

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 20:56

Mirel Rădoi (38 de ani) și George Pușcaș (23 de ani) au vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului România U21 - Germania U21 și despre condițiile în care se va disputa această partidă.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

George Pușcaș a explicat care este atmosfera în vestiarul naționalei de tineret și a dat de înțeles că „tricolorii” se gândesc serios la accederea în finala Euro 2019.

„Este un moment istoric pentru țara noastră, pentru fotbalul nostru, dar noi suntem pregătiți. Știe toată lumea ce are de făcut.

Ne bucurăm că o asemenea persoană importantă ca Gheorghe Hagi crede în noi. Ne face să credem și noi. Rămâne de văzut cine va marca, nu va conta. Va fi important pentru toată România dacă vom ieși victorioși mâine.

Trebuie să rămânem concentrați, pentru că dacă am ajuns până aici avem potențial să ajungem până în finală. Trebuie să mai tragem un pic de noi. Nu mă gândesc la fundașii germani. Așa cum au fost și croații și englezii, și ei vor fi buni, dar vom fi pregătiți la ora meciului”, a spus George Pușaș, la conferința de presă.

Când voi simți că nu mai pot, mă voi gândi la obiectivul pe care l-am realizat până acum și că suntem predispuși să ajungem până în finală. Mă voi gândi la milioanele de români care ne urmăresc, la culorile pe care le purtăm. Cred că aceste lucruri ne vor face să mai împingem puțin camionul și să ajungem acolo unde visăm și ar fi ceva excepțional. George Pușcaș

Fără presiune, dar încă euforici

Selecționerul „tricolorilor” mici a prefațat și el întâlnirea cu nemții și este convins că jucătorii săi vor scoate un rezultat favorabil dacă își vor păstra concetrarea.

„Eu nu am niciun fel de problemă cu căldura, nu joc. Probabil că m-am obișnuit cu vremea din Golf. Nu ne-am concentrat pe căldură, probabil așa trebuie să facem și mâine.

Mă bucur că partida este mâine seară și nu astăzi, pentru că încă suntem euforici. Încercăm să îi aducem cu picioarele pe pământ până la ora partidei.

Nu simțim presiune. Ne-am îndeplinit obiectivul inițial. Acum, ne-am propus să mergem mai departe. Povestea continuă. Noi nu avem nimic de pierdut

Echipa care va fi foarte pragmatică și va ști să își dozeze efortul va avea de câștigat, pentru că partida poate aveam 120 de minute”, a spus și Mirel Rădoi.

VEZI ȘI:

EURO 2019 // VIDEO Mirel Rădoi le răspunde italienilor care au acuzat că „tricolorii” vor face blat cu Franța U21: „Cum aș fi putut să le zic jucătorilor să nu dea gol”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Iunie 2019, 14:02

Gica Hagi crede in voi pentru ca nu are sufletul murdarit de invidii absurde, asa cum am vazut la Murtu si Razvan Lucescu. In plus, el a creat o buna parte din aceasta echipa, i-a format pe multi din acesti jucatori si cum sa nu isi incurajeze copii? Gica Hagi vrea performanta cu orice pret in timp ce niste neica nimeni sunt rosi de invidie. Hai Romania!

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Iunie 2019, 23:52

Bravo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close