FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Stefan Kuntz, selecționerul nemților, pregătește o nebunie: vrea să folosească strategia lui Van Gaal de la Mondialul din 2014

Alexander Nubel, portarul nemților contra Austriei FOTO: Guliver/GettyImages
Alexander Nubel, portarul nemților contra Austriei FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 18:17

România U21 înfruntă Germania U21 în semifinalele Euro 2019. Stefan Kuntz, selecționerul nemților, nu exclude schimbarea portarului titular dacă se va ajunge la loviturile de departajare.

Germania U21 - România U21 e liveTEXT AICI

Alexander Nubel (22 de ani), portarul lui Schalke, este titularul incontestabil al buturilor Germaniei U21. Poate fi scos însă din poartă în cazul în care semifinala de la Euro ajunge la lovituri de departajare. În locul lui ar putea intra Markus Schubert (21 de ani), portarul lui Dinamo Dresda. Motivul este unul simplu. Nubel a apărat un singur penalty din 12 încercări în carieră, în timp ce Schubert a salvat 3 din 10 lovituri de pedeapsă.

Nu ar fi o premieră la turneele finale

În sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 2014, Olanda a ajuns la loviturile de departajare cu Costa Rica. Selecţionerul Louis van Gaal a mutat atunci câștigător. L-a introdus pe „uriașul” Tim Krul în locul lui Jasper Cillessen, iar portarul lui Newcastle din acel moment a parat două penalty-uri.

624997 tim krul 1

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Generația U21 vs. Generația de Aur: analiza post pe post a naționalelor » „Tricolorii” mici, subordonați clar! Doar Tudor Băluță e mai bun

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează