FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ultimele informații de la Bologna: decizie luată de organizatori special pentru fanii români

Suporterii români sunt pregătiți pentru meciul cu Germania U21 de la Bologna // FOTO: Raed Krishan
Suporterii români sunt pregătiți pentru meciul cu Germania U21 de la Bologna // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:45

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Bologna, orașul unde se va disputa semifinala Germania U21 - România U21, se colorează pe oră ce trece în albastru, galben și roșu. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, azi, de la ora 19:00, ora României.
    Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Cu o considerabilă întârziere, organizatorii meciului au aprobat amplasarea unui fan-zone al românilor în apropierea „Stadio Renato Dall'Ara”

Începând cu ora 14:00, românii se vor strânge în fan zone-ul intitulat „Forza Tricolorii” din Piazza della Pace, zonă care se află extrem de aproape de intrarea de la Tribuna a II-a a stadionului.

Mai sunt bilete disponibile la casele din Piazza Della Pace și Via Andrea Costa (09:30-18:45, până în pauza meciului!), un bilet costă 5 euro. Porțile stadionului se deschid la 16:00, cu două ore înainte de startul partidei, se notează frf.ro. 

Noi informații despre bilete

În această dimineață, UEFA a mai deschis două sectoare din cealaltă peluză, denumită „Curva Bulgarelli”. S-au vândut 600 de bilete din totalul de 2.000 comercializate în acea zonă. De asemenea, nu se mai găsesc bilete la tribună. 

Vezi și: E momentul! 3 altfel de motive pentru care o calificare în finală ar fi MAGICĂ pentru România: de la natalitate până la „factorul” Piața Universității și identitatea internațională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
158334234980480
Nelu Ghencea  •  27 Iunie 2019, 17:28

De Jucati Ca In Meciul vandut La "***" Si Va Ganditi La 11 Metrii ; Pierdeti Cu 3-0 In 90 De Minute . Ulciorul Nu Merge De Prea Multeori La Apa !!! Acum Trebuie Sa Munciti Ca Si Cum ; De Pierdeti Plecati Cu Bilet Numai Dus In Alaska ! ; Nu Siberia Ca Nu-mi Plac Rusii ,! Ha … De pierdeti va Platesc Eu La toti Bilet "Dus" Spre Alaska , Vin Si Eu Cu Voi . "Vamos" .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează