NATIONALA  ·  DECLARAȚII

Gest de mare antrenor făcut de Rădoi » Ce fotbalist a vizitat la spital: "Îi mulțumesc pe această cale"

Joi, 10 Ianuarie

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei sub 21 de ani, continuă să se apropie foarte mult de jucătorii pe care-i pregătește, iar gesturile sale îl pot transforma într-un antrenor de clasă.

Răzvan Oaidă, mijlocașul de 20 de ani al lui FC Botoșani, a suferit o fractură maleolă într-un meci cu Viitorul, pe 28 octombrie 2018, și a avut nevoie de operație. Fotbalistul povestește că a fost încurajat și vizitat la spital de Mirel Rădoi.

"Da, am avut discuţii (n.r. cu Mirel Rădoi). M-a vizitat şi la spital, după operaţie. M-a susţinut şi îi mulţumesc pe această cale", a spus Oaidă la TV Telekom Sport.

945839 944910 it2 1968

În mod normal, Oaidă ar trebui să revină pe teren la începutul lunii februarie și speră să poată juca la Campionatul European, ce se dispută în perioada 16–30 iunie: 18 iunie ROMÂNIA – Croația, 21 iunie Anglia – ROMÂNIA, 24 iunie Franța – ROMÂNIA.

"La EURO, toate adversarele sunt dificile. Doar că noi mergem încrezători, aşa cum am şi început această campanie. Până la urmă, nimeni nu ne dădea nicio şansă.

Am crezut în noi, în puterile noastre, am intrat pe teren şi am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Asta cred şi asta îmi doresc să facem şi la EURO, să intrăm cu personalitate şi cu încredere în forţele noastre", a mai spus Oaidă.

 945968 clipboard01

Citește și:

A fost stabilit viitorul lui Rusescu » Anunțul clar al lui Becali în direct la TVCum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1