FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

Gest superb al lui Răzvan Burleanu » Distincţie pentru un fost preşedinte al Federaţiei

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 13:44

Răzvan Burleanu a făcut astăzi un gest emoţionant pentru a-i recunoaşte meritele lui Mircea Pascu în fotbalul românesc. Preşedintele FRF a arătat că nu l-a uitat pe cel care a condus Federaţia pentru o scurtă perioadă în 1990.

Mircea Pascu a fost preşedintele FRF între februarie şi august 1990, dar tabloul său nu era agăţat pe peretele unde se regăsesc toţi cei care au condus Federaţia.

Astăzi însă, Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă şi a revenit asupra deciziei precedentei conduceri FRF:

"Am ţinut foarte mult să facem acest gest reparatoriu, de repunere în drepturi a domnului Mircea Pascu, care nu a fost doar preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, ci şi un om de fotbal. A avut funcţii importante de conducere la Jiul Petroşani, Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Politehnica Timişoara şi a fost o persoană prezentă în comisiile UEFA şi FIFA", a spus Răzvan Burleanu pentru frf.ro.

Şi Mircea Pascu a părut vizibil emoţionat de distincţia simbolică oferită de noul preşedinte FRF: "Îi mulţumesc foarte mult domnului Răzvan Burleanu pentru acest gest. Eu am fost primul preşedinte ales imediat după Revoluţie, am avut poziţii în fotbal la nivel de club vreme de 20 de ani şi peste 30 de ani la UEFA, iar în toate situaţiile am apărat interesele ţării şi ale fotbalului românesc. Mulţumesc preşedintelui Răzvan Burleanu şi Federaţiei Române de Fotbal pentru gestul nobil pe care l-au făcut pentru mine!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bamse1901
bamse1901  •  29 Aprilie 2014, 11:20

Sandu numai la el se gandea. BV Razvan

supersolo
supersolo  •  28 Aprilie 2014, 21:19

Nu i-a dat Burleanu renta lui Sandu...si-a tras-o Sandel singur printr-un siretlic in maniera proprie...alaturi de alte articole votate ...s-a votat si acea renta ...si asta in ultimile sale zile de conducere ...inainte de a fi ales Burleanu....ce nu e clar ??? Asta e cel mai mare cacanar din fotbalul romanesc ....

kraus
kraus  •  28 Aprilie 2014, 18:28

Ăsta e ”gestul superb”?? Credeam că l-a luat în cârcă şi a ocolit de 3 ori Casa Fotbalului cu el.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close