FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

GALERIE FOTO Cu sufletul la gură! Gică Hagi, cadre la intensitate maximă în timpul succesului istoric al României!

Gheorghe Hagi și Kira Hagi au suferit în tribună // FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
Gheorghe Hagi și Kira Hagi au suferit în tribună // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 11:48

România U21 a reușit o victorie senzațională în fața Angliei U21, scor 4-2, naționala lui Mirel Rădoi fiind la un pas de calificarea în semifinalele Campionatului European de tineret din Italia. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

La fel cum s-a întâmplat și în prima partidă din grupă, 4-1 împotriva Croației, Gheorghe Hagi a fost în tribune pentru a-l susține pe Ianis. Iar fiul „Regelui” nu a dezamăgit, marcând superb și ajungând la cel de-al doilea gol la acest EURO. 

gheorghe hagi 2 +9 FOTO

La 25 de ani după momentele în care făcea senzație la Mondialul american, numele Hagi produce din nou bucurii fără margini în rândul românilor. Ianis Hagi e cel mai iubit jucător din naționala U21, generația încântătoare pe care o reprezintă fiind la un pas de o calificare istorică în semifinale.

Gheorghe Hagi a urmărit partida cu Anglia din tribunele stadionului din Cesena, alături de Kira, sora lui Ianis. Cei doi au trăit meciul la intensitate maximă, iar Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent în Italia, a imortalizat câteva instantanee ce vor rămâne cu certitudine în istorie.

Vezi AICI rezumatul meciului Anglia U21 - România U21 2-4

Vezi și: Costin Ștucan face o nouă plecăciune în fața naționalei care a bătut și Anglia, în fața lui Gică Hagi: “Sunteți niște monștri, băieți!”

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
849532438446774
Robert Bardita  •  22 Iunie 2019, 18:08
Postat de validinamovistul pe 22 Iunie 2019, 14:37

Gheorghe HAGI iti multumesc pentru spectacolul echipei si pentru lucrurile bune pe care le faci in fotbal! Iti doresc sanatate succes si fericire! Respect!

de obicei voi dinamovistii sunteti aia care il faceti *** si pe Ianis ca e jucator umflat de tatsu !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

917112341694813
Costin Tudor  •  22 Iunie 2019, 14:47

*** care comentau pe aici de Gica și de Ianis v-ați primit răspunsul. Oamenii ăștia au demonstrat pe teren ce înseamnă Romania pentru ei . Voi *** ce însemnați pentru România?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

validinamovistul
validinamovistul  •  22 Iunie 2019, 14:37

Gheorghe HAGI iti multumesc pentru spectacolul echipei si pentru lucrurile bune pe care le faci in fotbal! Iti doresc sanatate succes si fericire! Respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează