FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Gheorghe Hagi, reacție dură după scrisoarea lui Răzvan Burleanu: „Generația de Aur e eliminată! Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 23:05

Gică Hagi (54 de ani), conducătorul Viitorului, a comentat scrisoarea redactată de Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal.

  • CONTEXT: La 3 zile de la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020, timp în care a fost „bombardat” cu critici de mai mulți oameni din fotbal, Burleanu și-a prezentat public scuze față de Hagi, prin intermediul site-ului FRF, după ce „Regele” nu a fost invitat la evenimentul de la Romexpo. 

„Scuzele sunt scuze. Important e să simți. Eu asta am înțeles, că Hagi a făcut puține pentru fotbalul românesc. Dar eu sunt singurul jucător din România care a fost inclus în top 100 fotbaliști din istorie. Asta e. Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară.

Probabil a deranjat acea performanță de la U21. Eu nu oblig pe nimeni, însă era doar o chestiune de invitație. Nu e obligat nimeni să facă ceva, dar să creeze ei o nouă generație. Generația de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!”, a declarat Hagi, la Look Plus.

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
130905294769077
Cornel Duțu  •  10 Decembrie 2019, 03:34
Postat de Dan Dumitrescu pe 06 Decembrie 2019, 02:12

Meritele lui Hagi sunt incontestabile si nimeni nu cred ca vrea sa i le minimalizeze. Problema lui si poate si a altor jucatori din generatia lui este ca presa a creat aceasta falsa idee ca am avut vreodata o "generatie de aur". Prin comparatie, in aceeasi perioada, bulgarii au avut o generatie de exceptie, cea a lui Stoicikov, asemanatoare cu a noastra si ca performante, dar care nu s-a numit "de aur" niciodata. In acest fel Hagi a ajuns sa dobandeasca un fel de complex al persecutiei, el "regele", nefiind sufiecient de respectat si adulat ca in vremea gloriei de altadata. Viitorul sau este o anonima prin Europa dar el crede ca Ianis va domni peste noua "generatie de aur", actualmente U21, care promite mult dar nu a castigat nimic inca. Cu ei cu tot, fotbalistic vorbind, suntem mai apropape de Kazahstan decat de Europa. Am ajuns sa ne luptam pentru o amarata de calificare tremurand de frica Islandei. Sa fim seriosi "Majestate"!

BĂ *** NIHILISTA ARGENTINA-ISLANDA 1-1 LA C.M. 2018 RUSIA ĂSTA ESTE ULTIMUL REPER H.D. PERFORMER ATINS DE ISLANDA! NULITATEA ABSOLUTĂ *** NEPOȚI LUI STALIN AU IEȘIT DIN CATACOMBELE ISTORIEI ȘI *** ABJECȚII FĂRĂ NR. NICI MACAR NIMENI ÎN DRUM PLIN DE SCRUM CONFUZ ȘI INEPT NU TE POȚI NUMI ! *** ! *** PÂNĂ ÎN FUNDUL IADULUI! *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1135398979873895
 •  07 Decembrie 2019, 03:42

... la CV-ul, caracterul si mentalitatea lui Hagi - chiar daca ar fi ORBO ... SURDO-MUT si SCHIOP si sa grohaie ca un ZOMBI indiferent ce despre cum percepe el COLCAIELILE si HORCAIELILE din fotbalul romanesc ... SI tot mi s-ar parea de 1.000 de ORI mai interesant, important si relevant decat 1.000 de site-uri care COLCAIE OBSESIV de vesnic si-n vecii vecilor ... mereu acelasi PROFIL de indivizi - LIPSITI de ORICE scrupule, mistocari, ingamfati si (cica) priceputi - adica AIA care absolut NICIODATA n-au nici cea mai mica problema sa SPURCE pe oricine si orice si sa stearga pe jos incepand cu Hagi ca-i ***, cu Eminescu ca-i ***, cu Stefan cel Mare ca-i curvar si tot asaaaa LA INFINIIT ... panaa crapa NETU ... si li se pare lor ca ar fi scapat din greseala ceva sau CINEVA NETERFELIT sau pe care sa nu-l fi TARAT inca in cloaca LOR plina de dejectii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1135398979873895
 •  07 Decembrie 2019, 02:30

... ce bine ca exista INTERNETUL ! - adica locul IDEAL care - aproape inexplicabil - permite aparitia unor ASA ZISI (cica) curenti de opinie - care ori n-au absolut nici un rost ori au implicatii si efecte extrem de toxice pe termen lung (iar majoritatea mai repede si-ar taia ... decat sa recunoasca asa ceva) - curenti propagati de unii mai priceputi ca altii - un adevarat ciclon de dejectii, reprosuri si ridiculizari (unele mai ... RIDICOLE ca altele) sau - mai bine zis o *** (in GRUP - haita) de tip cloaca ... sadica si savuroasa CLOACA prin care-si permit sa-i tavaleasca chiar si (... HALUCINANT) pe putinii care CHIAR au avut si au CU ADEVARAT realizari importante IN DOMENIUL de fata (sucit pe toate fetele posibile) de AIA care-n marea lor majoritate ori n-au ABSOLUT nici cea mai INFIMA realizare in acest domeniu .... ori au realizari INCOMPARABIL mai mici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează