FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi intervine din nou după umilința cu Norvegia: „V-o zice Hagi: situația e gravă!” + Ce îi lipsește României: „Treziți-vă și căutați!”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 18:51 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 19:41

Gică Hagi, 55 de ani, a vorbit din nou despre naționala României, după înfrângerile cu Islanda (1-2 în barajul pentru EURO 2020) și cu Norvegia (0-4 în Liga Națiunilor) și a găsit marea problemă a primei reprezentative.

Liderul „Generației de Aur” spune că România are jucători foarte bun la mijloc și în atac, dar că are mari dificultăți în defensivă și că selecționerul și cei de la FRF trebuie să rezolve această problemă pentru ca naționala să aibă rezultate.

„Ca să zic ceva bun, că dacă nu o fac înseamnă că am vorbit degeaba. România are două lucruri și trebuie să investească în al treilea. V-o zice Hagi. România are mijlocași și atacanți de top mondial! Ce nu avem? Păi v-am zis două linii! Mai lipsește una. Nu am zis că nu există, ci că trebuie să găsim.

De la mijloc în sus, și vorbesc pentru că am jucat la un nivel mare, trebuie să dormim liniștiți! Avem jucători de valoare mondială! În prima linie, linia de fund, trebuie să căutăm constanță, coerență și jucători care să fie cei mai buni, de top mondial! V-o zice Hagi! Nu am vrut să o fac, dar am zis.

Eu vă zic din afară, ca un suporter, un fost mare fotbalist. Dormiți, culcați-vă și treziți-vă și găsiți jucători în spate. De la mijloc în sus avem jucători la nivel mondial! Dar o echipă mare pleacă din spate”, a declarat Gică Hagi la emisiunea „Fotbal European” de la Digi Sport.

„V-o zice Hagi: «Suntem într-o situație gravă”

Patronul Viitorului a vorbit și despre jucătorii care vin la naționala României și spune că presiunea pusă pe ei îi face să joace mai slab decât la cluburi.

„Suntem în România și se spune «Asta e! Nu suntem buni! Nu avem nimic!». Dar avem! Hagi vă zice de 100.000 de ori, cât vă trăi! Dar trăim într-un mediu... E greu să vă zic la televizor în ce mediu trăiesc unii când ajung acasă. Unii ies afară și dau randament. Dar e greu să vină acasă pentru că nu-i apără nimeni. În România, primul vinovat e jucătorul! Suntem chiar așa de organizați? Atât de bine facem totul pentru a-i putea trimite la luptă?

Trebuie să-i susținem pe tineri. Ei sunt cei care ne-au scos în stradă! V-o zice Hagi: «Suntem într-o situație gravă!». Nu susținem acești tineri... Și nu doar un meci. Trebuie să îi susținem! Ce e așa greu? Ei sunt aurul României!

E presiune! Cine le bagă această presiune? Cine pune această presiune? Afară dau rezultate și în țară nu dau...Trebuie să facem o selecționată care să arate bine. Dar dacă facem de azi pe mâine nu vom avea succes. Dacă facem de azi pe termen mediu și lung vom avea succes! V-o spune Hagi!”, a adăugat „Regele”.

VIDEO Dumitru Dragomir e dur după Norvegia - România: „Trebuia să pierdem cu 11-1”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Vorbește Gică Hagi. Cine-l ascultă?! „Mă sperii când mă uit la ultimii 4 ani. M-am săturat!” + întrebare pentru Rădoi: „Atât nu înțeleg din ce a făcut”

„Da, Gică Hagi, știu că poate suna crud...". Ștucan are curajul de a-l înfrunta pe Hagi, după ce acesta l-a criticat pe Rădoi + cauzele nevăzute ale dezastrului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (109)
parpalache
parpalache  •  13 Octombrie 2020, 10:40
Postat de parpalache pe 12 Octombrie 2020, 21:02

Nuu bre!Sa-l imprumute GG pe MM la nationala!Ca sa fie o mai buna communicare cu finu Mirel!Ca cu Stoichita nu prea a mers!Si sa aprobe UEFA ca la toate meciurile nationalei sa fie tusierii lui GG!

!

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Octombrie 2020, 10:31
Postat de polistul68 pe 12 Octombrie 2020, 21:19

Dar asa juca si Generatia de Aur....intr-un singur meci am atacat, cu Elvetia, si am luat 4 parca...in rest...7 in aparare, si poate ciupim ceva in fata...asta e realitatea...in toate meciurile mari, pe care le-am castigat, asa am jucat...si TOTI jucatorii din teren, erau TITULARI la echipe serioase din Europa...acuma vrem sa atacam...si singurul care joaca constant e Stanciu la Praga...in rest toti joaca la echipe micute si mici...si nici nu sunt titulari 100%.

Nici Stanciu nu mai joaca titular!

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Octombrie 2020, 10:28
Postat de tatastrumf pe 12 Octombrie 2020, 23:13

Ce ma bucur ca am pierdut cu Nationala pe linie, avand fundasi de la CFR si Craiova :))))))))))))))

Cel mai prost fundas a fost Tosca!Numai respingeri la intamplare,direct la adversar!Radoi l-a bagat pe el ca sa-l suplineasca pe Bancu pe stanga,iar Cretu a fost nevoit sa-i faca treaba lui Tosca!Si a iesit un...***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează