FOTBAL  »  NATIONALA  »  PREŞEDINŢIA FRF

Gică Popescu anunţă un rival important la alegerile FRF: "Mi-a spus că va candida"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 21:37

Gică Popescu a confirmat că un fost coleg vrea să candideze la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Alegerile vor avea loc pe 5 martie.

Fostul mare internaţional a anunţat că Ioan Andone va candida pentru preşedinţie: "Am vorbit astăzi cu Andone şi mi-a spus că ar vrea să candideze. Noi am fost cuplu de fundaşi centrali ai echipei naţionale, am jucat unul împotriva celuilalt în campionat şi ar fi un adversar important la alegeri.

Dar ar fi o competiţie de fair-play între noi. Fundaş fiind am fost obişnuit cu atacurile. Sînt convins că se vor intensifica pe măsură ce alegerile se vor apropia. După 115 meciuri la echipa naţională am experienţa necesară să fac faţă. Mi-aş fi dorit o altă atmosferă, dar asta este viaţa", a spus Popescu.

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 5 martie. Şi-au anunţat candidatura pînă acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
starlock
starlock  •  16 Martie 2014, 16:42
Postat de starlock pe 16 Martie 2014, 16:41

cartile erau facute.....

dar a fost condamnat :|

starlock
starlock  •  16 Martie 2014, 16:41

cartile erau facute.....

starlock
starlock  •  16 Martie 2014, 16:41

ec mai conteaza....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează