FOTBAL  »  NATIONALA  »  GALATASARAY

Gică Popescu ar vrea să revină la Galatasaray: "Dacă aş primi o ofertă aş merge unde mă duce inima"

Gică Popescu (al doilea din stg. de pe rîndul de sus) înaintea unui meci al Galatei
Gică Popescu (al doilea din stg. de pe rîndul de sus) înaintea unui meci al Galatei

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 19:31

Fostul internaţional român Gheorghe Popescu a declarat pentru postul turc Lig TV că în cazul în care ar primi o ofertă de la fosta sa echipă, Galatasaray, ar merge acolo unde îl duce inima, iar inima sa este alături de formaţia din Istanbul, informează cotidianul Akşam.

"Dacă aş primi o ofertă de la Galatasaray, aş merge unde mă duce inima. Oricum inima mea este alături de Galatasaray", a spus Popescu. El l-a lăudat pe fostul său antrenor de la Galatasaray, Mircea Lucescu, care pregăteşte în prezent formaţia Şahtior Doneţk: "Şansa mare a lui Lucescu este că are un conducător şi nişte jucători foarte buni. Însă el îi ridică şi pe jucătorii care nu au valoare, prin munca şi experienţa sa".

"Am fost mai fericit la Galata decît la Barca"
Popescu a menţionat că a petrecut cele mai frumoase zile ale carierei sale la Galatasaray, în perioada 1997-2001. "La FC Barcelona am fost căpitan şi am obţinut multe succese, dar la Galatasaray am fost mai fericit. Nu am avut parte nicăieri de iubirea de la Galatasaray. Nu au existat la nicio echipă prietenia şi ataşamentul de acolo. Iar acesta a fost cheia succesului: faptul că eram uniţi. Dacă ar fi să îmi doresc ceva, este să mă întorc în timp şi să joc la Galatasaray. Dacă aş fi putut să retrăiesc acele zile... A fost foarte frumos şi îmi este dor", a afirmat fostul fotbalist.

Gheorghe Popescu a mai spus că nu s-a rupt total de Istanbul după ce a plecat de la Galatasaray. "Familia mea iubeşte oraşul Istanbul şi mergem acolo de fiecare dată când avem ocazia", a menţionat el, adăugând şi detalii despre afacerile sale.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
perspico
perspico  •  30 Octombrie 2011, 02:12

Gica, mai bine primar la tine-n sat! De Craiova ai uitat? (ca sa fac o rima)

acetobalsamico
acetobalsamico  •  29 Octombrie 2011, 20:57

interviul dureaza vreo 4 minute - pe alocuri poate fi auzit Popescu vorbind romaneste - ://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=100949

ionybws
ionybws  •  29 Octombrie 2011, 20:15

ce vremuri :X...eu sunt fan galatasaray si acea perioada a fost extraordinara

Vezi toate comentariile (6)
Comentează