FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 0-1

Gică Popescu: "Dacă meciul cu Lituania ni se pare extraordinar, nu merităm să ne calificăm la turnee finale"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, crede că nu ar trebui să ne entuziasmăm că am bătut Lituania, acesta fiind un rezultat normal.

"Jucătorii au avut aseară chef de joc, agresivitate. Au avut altă faţă. Nu trebuie să ne entuziasmăm că am bătut Lituania. Este un rezultat normal.

Echipa noastră trebuie să îşi recapete respectul cîştigînd meci de meci. Trebuie să rămînem în urna a doua, e foarte important. Dacă ni se pare un meci extraordinar, atunci nu merităm să ne calificăm la turnee finale", a spus Gică Popescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
 •  11 Octombrie 2009, 21:16

Ai perfecta dreptate Gica! Suntem jos de tot la capitolul fotbal...

 •  08 Iunie 2009, 16:00

A fost un meci extraordinar pentru ca am oprit seria neagra a insucceselor, pentru ca in sfarsit avem un antrenor capabil, pentru ca Lituania ne invinsese acasa cu 3-0, pentru ca orice victorie e binevenita, pentru ca jucatorii au facut un meci mare si sunt pe drumul cel bun, pentru ca patram sanse la calificare (eu zic ca o sa-i batem pe cocosei la Paris!), pentru ca suporterii sunt pozitivi fata de Nationala, pentru ca ... multe altele! Gica, mai lasa alcoolul bre!

 •  08 Iunie 2009, 12:34

Corect ce spune Gica Popescu!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează