FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gică Popescu, despre șansele ca Gică Hagi să fie selecționer: „Va dori să antreneze naționala”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 20:20

FRF caută un selecționer după plecarea lui Cosmin Contra, iar Gică Hagi, antrenorul Viitorului, este unul dintre favoriți.

Gică Popescu, cumnatul lui Hagi și președintele celor de la Viitorul, a vorbit despre posibilitatea ca „Regele” să plece de la Viitorul și să accepte postul de selecționer.

„Nu știu dacă i se va propune, dar ar merita! E unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care fotbalul românesc îi are.  Nu știu dacă va accepta. E o decizie personală. Nu cred că va veni Gică să ne întrebe pe noi, cei din conducerea Viitorului, dacă să accepte sau nu postul de selecționer. Va fi vorba de o evaluare personală.

Postura lui e complicată. E proprietarul unui club de succes, dar și antrenorul clubului. Va evalua foarte atent și răspunsul va fi în funcție de această evaluare. Contează și ce îi va propune Federația. 

Nu cred că există un antrenor care să nu vrea să preia la un moment dat naționala. Nu știu dacă acum, dar Gică va dori să fie selecționer. La un moment dat va antrena naționala”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Hagi a mai fost selecționer în 2001, România fiind prima echipă antrenată de el. Cu Hagi pe bancă, naționala a ratat calificarea la CM 2002, pierzând barajul cu Slovenia.

Citește și:

A ieșit în față după demisia lui Contra! „Eu n-am vrut să-l luăm pe Ionuț Radu la națională”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
avcbest
avcbest  •  23 Noiembrie 2019, 01:44

Hagi a fost cel mai bun fotbalist roman la națională și sunt sigur că ar fi un foarte bun selecționer, ar putea aduna cei mai buni jucători și să contureze o echipă în genul lui Mircea Lucescu la naționala Turciei. Pentru rezultate când nu ești o echipă de top ai nevoie de un antrenor care știe să joace la rezultat, ceea ce Hagi nu pare capabil. Depinde ce se dorește.

777677939019551
Nicolae Matasa  •  22 Noiembrie 2019, 10:17

este antrenor sau patron ca eu nu inteleg!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  21 Noiembrie 2019, 22:49

cine decit Gica Popescu il cunoaste mai bine pe Hagi?! nimeni, e clar, eu am spus deja ca simt ca pina la urma Hagi va prelua comanda la Nationala, nu ne lasa el de izbeliste, nu are inima asta, stie ca situatia e grava, va gasi o solutie si va veni, pun pariu. Din ce zic expertii el cunoaşte cel mai bine generaţia de tineri care integreaza tricolorii, jucători crescuţi de mici la academia, cel mai bun randament l-au oferit sub comanda lui, a lui Hagi, la Viitorul, are o imagine excelentă în ţară şi peste hotare, a câştigat deja tot ce se putea în România, titlul, Cupa şi Supercupa, si a antrenat DEJA Nationala, nu e vreun novice ca altii, stie ce si cum.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează