FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu a ieșit în față și a propus două nume pentru postul de selecționer: „A sosit timpul nostru!”

Gică Popescu (53 de ani) i-a propus pe Gică Hagi (55 de ani) și pe Dan Petrescu (52 de ani) la echipa națională a României.
Gică Popescu (53 de ani) i-a propus pe Gică Hagi (55 de ani) și pe Dan Petrescu (52 de ani) la echipa națională a României.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 18:15 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 20:24

În direct la Realitatea TV, Gică Popescu (53 de ani) a făcut lobby pentru foștii fotbaliști ai Generației de Aur și i-a propus pe Gică Hagi (55 de ani) și pe Dan Petrescu (52 de ani) la echipa națională a României. 

Gică Popescu consideră că membrii Generației de Aur nu au primit șansa de a-și arăta priceperea după retragerea din activitatea fotbalistică. Fără a-l critica pe Mirel Rădoi, președintele celor de la Viitorul sugerează o schimbare la națională. 

Gică Popescu: „Generația de Aur nu a primit nicio șansă”

„Noi am scos lumea în stradă, acum o să ne ducem în a patra urnă valorică, vă zic eu. Oare ar fi trebui să ni se acorde și nouă o șansă, celor din Generația de Aur? Măcar o dată, să vedem ce putem. Oare la ce am făcut noi pentru fotbal, nu doar la națională, ci și afară, nu meritam? Petrescu la Chelsea, Lupescu la Leverkusen, noi la Barcelona, la Galatasaray. 

Oare atât de răi suntem încât să ni se întoarcă mereu spatele? Cât timp să mai spunem? Vine Hagi și spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăștia ne mai aducem aminte de el. Vorbește la televizor și după 24 de ore uităm de el”, a declarat Gică Popescu la „Realitatea Sportivă”.

Gică Popescu a ieșit în față și a propus două nume pentru postul de selecționer: „A sosit timpul nostru!”

Hagi și Petrescu, soluțiile lui Gică Popescu pentru națională

Gică Popescu vrea ca Federația să își îndrepte atenția către oamenii care au făcut parte din Generația de Aur. „Baciul” i-a propus pe Gică Hagi și Dan Petrescu pentru postul de selecționer.

„Eu vreau să văd dacă un membru al Generației de Aur va primi o ofertă de la actuala conducere. Să facă ceva important, într-un post cheie, nu să taie frunză la câini. După mine, cei mai buni antrenori români în acest moment sunt Hagi și Petrescu. Meritau înaintea lui Rădoi să fie chemați? Tot respectul pentru Mirel, pentru ce a făcut la U21, dar nu putea fi înaintea celor doi”, a opinat Popescu.

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

EXCLUSIV Un membru din Generația de Aur iese la atac: „Dacă pierzi trei meciuri vrei să te aplaude lumea? Vinovat nu e Rădoi, ci cei care i-au dat echipa pe mână!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (126)
csaba
csaba  •  26 Octombrie 2020, 17:12

Toată lumea vorbește despre antrenorul de la națională, cum pui tu antrenor la națională pe cineva care n-are dreptul să antreneze în liga 1, fără bacalaureat fără licență pro și fără, fără și aștepți rezultate, arbitrajul din țară face din fotbaliști niște fetițe firave, la noi dacă este atins unul cu mâna cade și se vaită o jumătate de oră iar arbitrii în loc de cartonaș galben pentru simulare acordă lovitură liberă, se învață cu așa tratament și când e să joace afară pauză, vezi și jucătorii plecați afară recent câți joacă ca titulari, dacă vine un antrenor mai ca lumea vrei rezultate ieri, de asta nu acceptă un antrenor respectat nici la Becali și nici la națională, poate Hagi dar și el va fi dat afară după câteva meciuri pierdute!

557359368547447
Florin Alexandru  •  25 Octombrie 2020, 17:19
Postat de giovanatirana pe 24 Octombrie 2020, 12:50

Băi aurelia, dacă taceai......nu vedea lumea cât *** ești!?! Gică Popescu a fost condamnat exact cu o zi inainte de alegerile frf!!! Tocmai pt a ieșii securistul de burleanu!!! Singura vină și greșeală a lui Popescu a fost că sa încurcat cu albanezii escroci, fam bekali!!! Este demonstrat că în urma "hoților" precum Gică Popescu, întotdeauna a rămas ceva, pe când în urma proștilor că tine, niciodată nu rămâne ceva!!! Tare imi e că ești și fîcîsî.bist ***!!!

Ce a ramas in urma lui Popescu Ghe?? Afaceri falimentate,MAREA SCOALA DE FOTBAL FA-LI-ME-NT !! CAND VORBESTE LIMBA ROMANA SE BILBIIE,NU PREA SE INTELEGE CE SPUNE.ASA CE RAMANE IN URMA ACESTUI OM?? PUSTIU.....

557359368547447
Florin Alexandru  •  25 Octombrie 2020, 17:12

Care vremea ta Popescu Ghe ??Ce generatie de "aur" Popescu Ghe? Ati castigat ceva,cupe,campionate si nu stim noi Popescu Ghe?Tu si cel caruia I se spune "rege"(regele cui ?) SUNTETI EXPIRATI !! EX-PI-RA-,TI.MAI MULT TU ESTI UN FOST PUSCARIAS !!

Vezi toate comentariile (126)
Comentează