FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Gică Popescu: "Jucătorii «naţionalei» şi-au pierdut demnitatea. Unde sînt atitudinea şi mîndria?"

Românii au încheiat cu capetele plecate jocul cu Belarus
Românii au încheiat cu capetele plecate jocul cu Belarus

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 23:55

Gică Popescu a comentat în termeni duri evoluţia jucătorilor echipei naţionale în meciul cu Belarus, încheiat la egalitate, scor 2-2.

"Echipa naţională a ajuns la un nivel de exprimare îngrijorător. Am întîlnit o echipă a Belarusului tînără, pe un stadion cu un public extraordinar, dar evoluţia noastră a fost groaznică. Ce este cel mai îngrijorător, şi asta am constatat la meci, este că jucătorii echipei naţionale au pierdut demnitatea, mîndria rezultatului.

Sînt jucători care nu evoluează, dar Moţi joacă la echipa de pe primul loc din România şi a greşit la primul gol. E o echipă blazată. Aţi văzut cum a tratat Adrian Cristea faza de la golul doi al Belarusului, sînt lucruri la care antrenorul nu are ce face. Pot înţelege lipsa de valoare, dar atitudinea, mîndria, lipsa de implicare unde sînt? Trebuiau să joace mai relaxaţi după ce au aflat rezultatul din Bosnia, fără presiunea continuării competiţiei.

Aş face un lot de 30 de jucători pe care să ne bazăm, din care Piţurcă să aleagă. Unii fotbalişti tineri acum vor fi la maturitate în campaniile viitoare, aşa ar trebui să gîndească selecţionerul. Are o campanie de rodaj, lumea nu se va supăra pe Piţurcă dacă nu va califica echipa la Mondialul din 2014.

Dan Petrescu a spus că nu ne vom mai califica 20 de ani la un Mondial după ce ne retragem noi, cei din Generaţia de Aur. În 2014, vor fi 16 ani de la ultimul turneu mondial", a spus Gică Popescu la "Recursul Etapei", la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (17)
gabicarp
gabicarp  •  10 Octombrie 2011, 08:40

in ziua de azi , atitudinea si mandria fotbalistilor romani si nu numai se traduce prin cate manele asculti la maxim si in ce masina smechera asculti aceste grohaituri tiganesti, ce ceasuri cat janta de la masina porti la mana si mai important decat asta este pretul - daca s-ar putea purta ceasul cu pretul pe el sa-l vada toata lumea ar fi minunat- ce cur.ve care apar pe la TV ai avut in pat si de la care urmeaza sa mai iei o portie de latei si sifilis . astea sunt in ziua de azi caracteristicile demnitatii si patriotismului de care vorbesc fotbalistii din generatia de aur .

chalex
chalex  •  10 Octombrie 2011, 06:10

Gica Popescu chiar a atras atentia celor care titrau pe generic, ca este vorba de DEMNITATEA SPORTIVA, si nu de demnitatea lor ca oameni. Este o eroare a celor care ar trebui sa aiba grija de modul in care GSP-Tv transmite exacta ceea ce doreste sa comunice cei intvievati,

gery76
gery76  •  10 Octombrie 2011, 00:27

Are perfecta dreptate Gica Popescu,un profesionist despre care Sir Bobby Robson a spus ca n-a mai intalnit unul la fel in toata cariera impresionanta a magului englez! LA MULTI ANI GICA POPESCU SI MULTA RESPECT SI SANATATE CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează