FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Gică Popescu, mesaj dur la adresa lui Burleanu! "Nu suportă să audă asta! Să lase securismele în campanie"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 21:57

Gică Popescu e deranjat de ceea ce a văzut până acum în campania electorală pentru alegerile de la FRF. Fostul mare fotbalist român nu-l iartă pe Burlenau și îi cere să iasă în față cu programul, nu cu acuze la adresa lui Lupescu sau șicane pentru FRF. 

"Avem nevoie de omul cu cea mai bună viziune. Din disputa pe proiecte s-a trecut la o altfel de luptă. De ce domnul Burleanu a așteptat acest moment? De ce nu a făcut-o în 2014, când s-a făcut auditul. E întrebarea pe care eu o am. În coincidențele astea eu nu cred. Le-a ținut acolo pentru a le scoate acum. Eu spun că nu e corect. Nu așa trebuie să câștige. Vino, omule! Propune ceva. Lupescu ce propune? Tu ce propui? Vino cu propuneri și lasă oamenii să aleagă. Actualul președinte are avantajul că-și face campanie pe banii Federației. E greu să te lupți cu președintele în exercițiu.

De ce nu a făcut atâtea lucruri în primul an și face acum? N-am crezut că Lupescu va veni să candideze. A dat dovadă de curaj. Avea un job de lux. Nu știu ce se va întâmpla de acum de la Burleanu. Ionuț trebuie să iasă public să explice lucrurile. Lupta aceasta nu trebuie să fie făcută pe securisme. Să vină cu programe!

Și Burleanu să vină cu ce a făcut, cu lucruri concrete. Oamenii votează ce au în față. Ce să voteze? N-am văzut două idei până acum. E nevoie de o filosofie. Ce vor ei să facă în următorii 4 ani? Dacă mai câștigat Burleanu o dată, ne dăm cu pumnii în cap 4 ani. Îl ajut pe Ionuț necondiționat pentru că este mult mai bun", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

...despre Burleanu: "Omul nu suportă să se vorbească despre Generația de Aur, despren oi. El imediat ce a ajuns președinte a încercat să scoată generația '84 în față. În detrimentul nostru, al generației din 1994. Noi am făcut cea mai mare performanță. Dacă vrei să decorezi, cheamă ambele generații și fă-o. Nu poți înlocui generațiile. Noi am făcut istorie, am scos lumea în stradă. Am iubit și am plâns pentru națională. Mereu a fost apăsat de chestia asta".

...despre posibilitatea de a mai candida: "Eu am spus-o. Nu îmi doresc să mă mai întorc în Federație să lucrez. Nu mai am tragerea de inimă. Am alte proiecte. Nu am nimic cu Ionuț, îmi place de el, dar nu mai vreau. Acum am acest proiect pentru EURO. În 2014 era altceva.

Aveam o echipă fantastică lângă mine. N-a fost să fie, acum nu mai am motivația aia. Unii vin pe la TV și își apără salariile, eu nu fac asta. Eu îmi mențin părerea din ultimii ani față de Federație. Dacă Ionuț va câștiga și nu va face lucruri, la fel voi spune".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
108992139590592
DM Bob  •  27 Martie 2018, 13:18

BRAVO GICA ! ASTA ESTE ATITUDINE DE CARACTER ADEVARAT nu cei care sprijina mizeriile scose din maneca de bourleanu !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează