FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

„Totul haotic, la nimereală!” » Gică Popescu, EXPLOZIV după prestația naționalei: „Eu asta am văzut!” + Scos din sărite pe final: „Cum adică? N-am auzit bine?”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 00:00 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 02:17

Gheorghe Popescu, fostul mare fotbalist al primei reprezentative, a analizat, la „cald”, prestația naționalei noastre din partida cu Belarus, încheiată 0-0

Evoluția „tricolorilor” nu l-a convins sub nicio formă pe Gică Popescu. Președintele Farului a rămas cu un gust amar după partida neconvingătoare cu Belarus, iar la final a expus lucrurile care l-au nemulțumit în exprimarea fotbaliștilor lui Iordănescu.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Gică Popescu, necruțător cu naționala României: „Totul haotic, la nimereală!”

„Noi creăm situații după ureche. Sunt același mișcări stereotip ale jucătorilor de bandă, care intră în interior, dar fără să văd din partea lor o mișcare în pronfunzime. Toată lumea atacă cu mingea la picior, nimeni nu atacă spațiile! 

A fost un joc modest, chiar dacă am avut o posesie de 64%. În afară de ocazia lui Stanciu, nu-mi aduc aminte să fi avut vreo ocazie importantă timp de 95 de minute. Senzația mea e că toate situațiile pe care le-am avut au venit ca urmare a calității individuale a jucătorilor, nu ca urmare a unor idei de joc

Nu văd nimic colectiv, totul e după ureche. Totul e individual, nu avem o idee comună despre cum trebuie să atacăm și ce trebuie să facem!

Nu ne-a împiedicat gazonul să atacăm, am ajuns de foarte multe ori în preajma careului, dar totul era haotic, la nimereală, fără să fie ceva gândit, care să pună în valoare jucătorii noștri”, a spus „Baciul”, la Antena 1. 

„Calm? Atunci trebuia să „dăm foc la stadion” și să dăm gol, să urcăm cu fundașii centrali”

Gică Popescu a vorbit și despre imaginile surprinse de reporterii GSP prezenți la meci. Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, nu s-a abținut din nou și a dat indicații tactice pe finalul meciului. În ultimele minute, a cerut „calm” de la fotbaliștii naționalei, poziție care l-a scos din sărite pe Gică Popescu, care spune că a auzit aceleași îndemnuri de pe banca naționalei. 

Prea multă tatonare, prea multă teamă la început. Mă așteptam ca echipa va crește ca joc după ocazia lui Stanciu, însă noi ne-am stins. Am auzit că pe final că se striga: „Calm, calm!” Am crezut că n-am auzit bine. Calm? Atunci trebuia să „dăm foc la stadion” și să dăm gol, să urcăm cu fundașii centrali.

- Gică Popescu

Nu ai voie să vorbești despre gazon, pare că-ți găsești alibiuri. Dacă vrei să te califici, trebuie să dai dovadă de personalitate, de încredere. Asta trebuie să transmiți tu, ca antrenor. Vrem să mergem la Campionatul European? Trebuie să avem atitudine, să jucăm și pe maidan dacă e nevoie!

- Gică Popescu

S-a terminat norocul lui Iordănescu! România s-a încurcat cu Belarus, iar calculele calificării la EURO 2024 s-au complicat teribil

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. Meciul s-a jucat la Budapesta, fără spectatori. Calculele s-au complicat teribil în urma acestui rezultat.

Citește și alte știri despre naționala României: 

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Stoichiță s-a ridicat în picioare și a început să strige spre jucătorii lui Iordănescu » GSP a surprins scenele petrecute în loja FRF

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (60)
marianulvich
marianulvich  •  17 Octombrie 2023, 23:33
Postat de Acidutzu_67 pe 13 Octombrie 2023, 15:11

Ia spune-ne tu măi expertu' lu' pește prăjit, cate au fost diferentele dintre meciul ala si asta...Aceeasi tactica la "ce-o iesi", au carat apa cu ciurul, vorba unui clasic in viata, haotic in atac ( am terminat meciul ala cu 5 atacanti pe teren) fara concentrare la finalizare, eficienta si rezultat zero!

Sunt de varsta mamei tale. Vedeta echipei noastre , nr 10 , nu a avut nici macar o pasa pe poarta adversa in acel meci, din pacate. Repet , imi mentin sugestia, nu mai privii la acest sport .este foarte complex.daca tu gasesti asemanari intre aceste 2 partide inseamna ca mediocritatea este mama intelectului.

atthur
atthur  •  14 Octombrie 2023, 18:26
Postat de Catalynn_9 pe 14 Octombrie 2023, 12:51

Benedic, prima zăpadă e aproape … nu știi când, ce, cine, cum te va lovi! :-)))

O să mă lovească ***..!!!....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_9
Catalynn_9  •  14 Octombrie 2023, 12:53
Postat de atthur pe 14 Octombrie 2023, 12:10

Îi tot zic și eu că-i nivel 9,dar e atât de talamb că nimic nu pricepe.De cine am mai râde dacă n-ar fi el și talpa(iadului)???...???

Benedic, era sa întreb, “da’ cine ești tu?!” însă ar fi o întrebare retorică! :-))) Se anunță un sezon foarte interesant de schi, de abia aștept! :-))))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează