FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 0-0

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Ianis Hagi +24   FOTO
Ianis Hagi

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 23:41 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 23:58

Silviu Ilie (35 de ani), fost campion al României alături de Oțelul, retras din activitate în 2018, nu l-a menajat deloc pe Ianis Hagi (24), introdus pe teren în repriza a doua a meciului dintre Belarus și România, scor final 0-0.

Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan au fost primii doi jucători pe care selecționerul Edi Iordănescu i-a aruncat în luptă la Budapesta, în minutul 61, cu speranța că aceștia pot contribui la marcarea unui gol izbăvitor.

România s-a încurcat cu Belarus, iar calculele calificării la EURO 2024 s-au complicat teribil » Clasamentul ACUM
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
România s-a încurcat cu Belarus, iar calculele calificării la EURO 2024 s-au complicat teribil » Clasamentul ACUM

Silviu Ilie, despre Ianis Hagi: „Dacă nu era copilul lui Hagi, nici liga a 4-a nu prindea”

Nu s-a întâmplat, scorul a rămas 0-0, dar Ianis Hagi s-a ales cu un contestatar în persoana lui Silviu Ilie, fost campion al României alături de Oțelul.

Acesta a scris pe Facebook: „Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”. Mesajul a fost însoțit de emoticoane care au trădat amuzamentul fostului mijlocaș.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Ianis Hagi a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor pentru prestația din Belarus - România.

S-a retras și a devenit frizer

În 2022, Silviu Ilie povestea la GSP Live cum a urmat o carieră diferită, de frizer, după ce accidentările l-au forțat să pună ghetele în cui.

„Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am făcut antrenor de copii sau altceva. După ce m-am lăsat, am așteptat să mă cheme cei de la Oțelul pentru a-mi găsi un loc în club, dar nu m-a căutat nimeni.

Eu, având un salon de înfrumusețare din 2013, am vorbit cu soția și am zis să fac un curs de frizerie ca să văd dacă-mi place.

M-am dus la curs timp de 2 luni, am învățat foarte repede. Și m-a atras. Mi-am renovat salonul și am făcut o cameră separată pentru mine. Am zis că trebuie să fac ceva. A început lumea să vină la mine și mi-a plăcut. Am și un program flexibil, pot pleca oricând dacă am probleme”, relata fostul campion al României.

Citește și: 

ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!
ITALIA
ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!
Lăcătuș a „citit” absența lui Florinel Coman: „Nu am nimic cu FCSB, dar...”
BELARUS - ROMÂNIA
Lăcătuș a „citit” absența lui Florinel Coman: „Nu am nimic cu FCSB, dar...”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (142)
MaxiP
MaxiP  •  17 Octombrie 2023, 00:34
Postat de mihai041 pe 13 Octombrie 2023, 16:06

Bă, tu ești prost? Unde e, bă, bun Hagi Jr. ? În Scoția a fost rezervă. Fanii s-au rugat de conducătorii clubului să-l dea, că e epavă. Aseară națională a jucat, din nou, cu un om în minus, în ultima jumătate de oră, cu cel pe care îl preaslăvești tu pe teren. A fost tot timpul în contratimp cu colegii. În Spania va mai juca titular câteva jocuri și, apoi, va deveni rezervă. Drăguș a fost trei clase peste "prințișor". La fel și Morgan. "Prințișorul" a stricat mai toate mingile pe care le-a avut. E praf omul.

Stai sa-ti raspund: creatorul dumitale e prost ca te-a facut.

gigimarga2
gigimarga2  •  16 Octombrie 2023, 19:51
Postat de Moshu pe 16 Octombrie 2023, 13:22

...mai puiule,nivelul nu te ajuta de-mi dai exemplul cu nemti...ai uitat cine a dat SINGURUL gol cu Germania la echipa mare?Si ce gol !!Si daca ai avea ce n-ai,adica discernamant,ai fi bagat de seama ca si ceilalti jucatori romani,maxim de buni dupa spusele tale,au jucat tot cu andora si n-au facut nimic mai mult ca Ianis...ba s-ar parea ca ...dimpotriva ! Te rog nu-mi mai povesti nimc ca nu mai raspund la penibilitatile tale...esti jalnic de penibil !!

Daca nu l chema Ianis Hagi ci ianis x ulescu nu l baga nimeni in seama iar la echipa nationala venea doar pentru autografe la gard. Indiferent cât te irită acest adevăr el nu poate fi schimbat.In afara de rude, prieteni si jurnalisti ( din complezența ), toti cei care au dat cu piciorul in basică prin prima liga ( si cunosc destui ) sunt de aceeasi parere cu mine. Poti sa ma jignesti cat doresti. E o realitate pe care nu vrei sa o accepti si nu o vei putea schimba niciodată

gigimarga2
gigimarga2  •  16 Octombrie 2023, 19:33
Postat de Moshu pe 16 Octombrie 2023, 13:23

Adrian Ilie: „Ianis Hagi și Nicolae Stanciu trebuie să joace permanent”...penibilule...

Fiorentina : ,,Ianis Hagi nu se poate ridica la un nivel de top european* . Am priceput ca ai bucurii la Ianis . Mai nou societătile au devenit mai libertine si tolerante asa că.... P.s. Prostii,când nu au argumente ,jignesc interlocutorul .

Vezi toate comentariile (142)
Comentează
Close