FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

Lăcătuș a „citit” absența lui Florinel Coman: „Nu am nimic cu FCSB, dar...”

Florinel Coman, FCSB
Florinel Coman, FCSB

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 21:58 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 23:56

Marius Lăcătuș (59 de ani), legendă a Stelei, crede că selecționerul Edi Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman (25) în meciul dintre Belarus și România pentru felul în care s-a descurcat jucătorul lui FCSB la precedentele meciuri ale naționalei.

Un aspect a surprins la echipa de start aleasă de Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus de la Budapesta, titularizarea lui Denis Drăguș (Gaziantep) în banda stângă, acolo unde în ultimele 4 meciuri ale României a fost titular Florinel Coman.

De această dată, extrema stânga de la FCSB a fost lăsată pe banca de rezerve, iar Marius Lăcătuș a „citit” decizia selecționerului Edi Iordănescu. Coman nu a jucat deloc cu Belarus, fiind „sărit” și în momentul schimbărilor din partea secundă. 

„Și-a dat seama că nu va mai fi convocat!” » Mihai Stoica, revoltat de atacul „tricolorului” la adresa lui Edi Iordănescu: „N-are logică! Bag mâna în foc”
BELARUS - ROMÂNIA
„Și-a dat seama că nu va mai fi convocat!” » Mihai Stoica, revoltat de atacul „tricolorului” la adresa lui Edi Iordănescu: „N-are logică! Bag mâna în foc”

Marius Lăcătuș, despre absența lui Florinel Coman din Belarus - România: „Nu a avut cele mai strălucite evoluții”

N-am nimic cu el și nici cu FCSB, dar trebuie să acceptăm că evoluțiile lui Coman la echipa națională n-au fost cele mai strălucite.

Aportul lui în jocul echipei nu a fost mare, probabil de aceea a luat Edi această hotărâre și l-a introdus pe Drăguș, care e într-o formă foarte bună”, a opinat „Fiara” Lăcătuș, conform digisport.ro.

Florinel Coman nu a contribuit decisiv la niciun gol în această campanie de calificare. De fapt, el nu a înscris niciodată pentru România la seniori în cele 9 apariții pe care le are în palmares.

La nivel de club, Coman se laudă cu 5 goluri și 7 assisturi în acest sezon, în 15 meciuri pentru FCSB.

Citește și:

VOCILE GAZETEI » Belarus - România va fi comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Alexandru Barbu: „N-ai ce căuta la Euro 2024 dacă nu bați locul 97 FIFA”

Panduru a văzut echipa lui Iordănescu și a rămas mirat de un aspect: „E o întrebare! Nu știu dacă s-a mai întâmplat” » Răspunsul lui Mihai Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
laur_gr
laur_gr  •  13 Octombrie 2023, 12:02

Dragus a jucat mai bine ieri.

mihalachy
mihalachy  •  13 Octombrie 2023, 11:51

diferenta dintre ce joca la nationala si la fcsb, trebuir cautata la antrenor si staf, nu a creat conditii necesare sa joace, oricum a fost printre cei mai in forma, dar la national a fost sub mult?? dece??sa ne spuna lacatus!

paolo12
paolo12  •  13 Octombrie 2023, 08:40
Postat de Adriann_1 pe 12 Octombrie 2023, 23:57

Gigistii sunt cei mai mari dusmani ai Stelei, asta da realizare pentru cioban :))

Ati terminat programele alea de alfabetizare și integrare în societate?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează