INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

UPDATE ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!

Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, săltați DIRECT de la antrenament de anchetatori
Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, săltați DIRECT de la antrenament de anchetatori

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 22:55 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 22:55

După ce Parchetul din Torino a anunțat că îl anchetează pe Nicolo Fagioli (22 de ani), mijlocașul lui Juventus, pentru că e dependent de pariuri, acum Zaniolo și Tonali au fost ridicați de procuratură direct din cantanoment!

Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, săltați DIRECT de la antrenament de anchetatori

UPDATE 22:10: Conform lui Fabrizio Romano, doi fotbaliști din reprezentativa Italiei, Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, au fost săltați de anchetatori de la antrenamentul „Squadra Azzurra”!

Potrivit unui comunicat al Federației, „se prevede că, în cadrul anchetei, fotbaliștii vor fi puși în fața acuzațiilor în următoarele zile”. 

Indiferent de natura faptelor, considerând că, în această situație, cei doi jucători nu se află în condițiile necesare pentru a face față angajamentelor programate în zilele următoare, Federația a decis, tot pentru a-i proteja, să permită revenirea lor la cluburile respective.

- Comunicat Federația Italiei

S-a început cu Nicolo Fagioli, apoi Gazzetta a anunțat cele două nume

Parchetul din Torino a deschis o anchetă împotriva lui Nicolo Fagioli. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Juventus e suspectat că joacă la pariuri. Conform Gazzetta dello Sport, alte două nume importante care vor fi anchetate pentru pariuri sunt cele ale lui Sandro Tonali, acum la Newcastle, dar și Nicolo Zaniolo, acum la Aston Villa.

Procurorii vor să descopere dacă el a mizat și pe meciuri de fotbal și dacă a făcut-o în nume propriu sau prin intermediul altor persoane, încălcând Codul de Justiție Sportivă. Fagioli, care are o selecție pentru squadra azzurra, riscă o suspendare maximă de trei ani și o amendă de 25.000 de euro!

Răspuns pe măsură din partea familiei Rotariu » „Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. Știți de ce?”
FCSB
Răspuns pe măsură din partea familiei Rotariu » „Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. Știți de ce?”

Nu doar Nicolo Fagioli. Mai mulți jucători italieni sunt bănuiți că joacă la pariuri

Scandalul este însă mult mai mare în Italia. Jurnalistul peninsular Fabrizio Corona, colaborator la site-ul dillingernews.it, a dezvăluit la TV Play mai multe detalii șocante despre Fagioli și nu doar despre el.

Și alți jucători italieni, mai importanți decât Fagioli, sunt bănuiți că mizat la pariuri! Corona a anunțat că va face publice mai multe nume în următoarele săptămâni.

Scandalul pariurilor e tot mai mare în Italia: „Nicolo Fagioli paria de un an. Juventus știa și nu l-a denunțat”

„Am dat știrea legată de Fagioli încă de acum cinci luni, am totul despre acest caz. Fagioli paria de mult timp și avea datorii la oameni cu greutate din Serbia, e totul pe pagina mea de Telegram”, a afirmat Corona.

„Fagioli a fost trecut pe bancă din alte motive decât cele reale. Juventus știa și nu l-a denunțat, știa că e dependent de jocuri de noroc și paria de un an întreg. Există responsabilitate juridică și din partea clubului”, a mai spus jurnalistul.

„Alt internațional italian implicat, mult mai faimos decât Nicolo Fagioli”

Corona a mers mai departe: „Fagioli nu e unicul care joacă la pariuri în campionatul italian printre fotbaliștii activi. Voi spune al doilea jucător implicat, mult mai faimos decât Fagioli, internațional important. Evoluează în prezent în străinătate și nu doar că paria, dar o făcea pe meciurile propriei echipei în timp ce juca sau era rezervă, ceea ce are o relevanță penală și civilă diferită de cazul Fagioli. În fiecare săptămână voi dezvălui un nume”.

Citește și:

A venit decizia UEFA în privința duelului Kosovo - Israel

Cinci români și un milionar pentru renașterea Rapidului Ungariei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
golgol
golgol  •  13 Octombrie 2023, 03:41

Italia, pizza și mafia Frumos în Italia, bună pizza, cât despre mafia, s a transformat în mafia pariurilor.. Acolo cred ca toți pariază de la conducători de club pana la copilul de mingi.. Iar Italia ca și națională nu mai e ce a fost, o umbra de vedete de duzina care și câștigă bani extra din jocuri de culise ca din performanta sportiva, Italia e cam zero de mulți ani..

maradona79
maradona79  •  12 Octombrie 2023, 23:50

Zaniolo asta n-a bifat-o si el pe Madalina noastra?! Care tocmai s-a decuplat de Grigore.

maradona79
maradona79  •  12 Octombrie 2023, 23:49

Jumatate, "cantanoment"-ul este un cantonament unde se canta?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează