FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 1-2

Gigi Becali, exuberant după jocurile naționalei U19: "Va fi al doilea fotbalist român din istorie, după Hagi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 22:46

Gigi Becali a vorbit despre ratarea calificării reprezentativei U19 la Campionatul European și consideră că Olimpiu Moruțan are un viitor măreț.

"Prima dată am spus că e imposibil să ratăm calificarea. Domnule, dădeau cu ele în tribună, n-aveau cum să ne marcheze. Noi îi băteam și în 10 pe ăștia. Trebuia să jucăm. Noi ne-am panicat, am intrat în degringoladă. A dat cu ele în tribună, la întâmplare.

Noi aveam 0-0 și Ucraina nu voia să treacă centrul terenului. Trebuia să pasăm mingea cu Vlad și gata. La revedere. Ce căutam noi să atacăm? Trebuia să îi lăsăm pe ei să atace și le dădeam 3 pe contraatac", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Cum a comentat gestul lui Moruțan

Gigi Becali îl laudă pe Olimpiu Moruțan și consideră că este cel mai talentat fotbalist român al momentului.

"Gestul lui a pierdut meciul. Și-a scos tricoul pentru că a fost aproape să rateze. L-a scos din frustrare. Dacă nu marca, eram calificați. Nu trebuie să îl condamnăm. Moruțan e jucător de geniu. Rar am văzut așa ceva. E foarte probabil să fie peste Man, al doilea jucător după Hagi în istorie.

L-am sunat pe domnul Iftime după meci. I-am zis că i-am dat 1 milion și să-mi dea 500.000 înapoi pe el. A zis că nu poate acum. I-am mai făcut o ofertă. I-am zis să mi-l dea pe Cobrea și îi mai dau eu niște bani. Glumeam. El credea că i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu pe Moruțan nu îl dau nici pe 5 milioane! 

El are program special acum, făcut de MM. Lucrează cu preparatorul de la Steaua deja". 

"Ieri a vorbit cu MM și mi-a spus că Alibec niciodată nu s-a antrenat așa. A devenit prieten cu toți jucătorii din lot. El căuta întotdeauna vina la ceilați, acum s-a schimbat. E jucătorul care o să ne aducă titlul"Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
romeverest
romeverest  •  29 Martie 2018, 19:43

Asta-i nebun rau de tot !! Nu cred ca s-a nascut medicul care sa-l faca bine pe idiotul asta de Becali !!

ss.lazio
ss.lazio  •  29 Martie 2018, 11:17
Postat de red77 pe 29 Martie 2018, 08:05

Deci fcsb.eaua ii are pe Messi al portarilor, Mbappe al atacanților, Hagi al mijlocașilor, Lampard al mijlocașilor, Roberto Carlos al fundașilor și mai e și man care e ceva ce n.a mai fost în fotbal pana acum.

Il au si pe Morutan Hazard acum.. Si il au si pe Randoom care ii vede drept campioana lumii.. FC FCSBaIamuc.

ss.lazio
ss.lazio  •  29 Martie 2018, 11:15

Aberatii tipice fc fcsb..

Vezi toate comentariile (35)
Comentează