FOTBAL  »  NATIONALA  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Un om important din fotbal anunță: „Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei!” » Pe cine vede pe banca naționalei

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 12:06 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 12:20

Impresarul Giovanni Becali crede că selecționerul Mirel Rădoi (39) va părăsi echipa națională pentru CS Universitatea Craiova, rămasă fără antrenor după plecare lui Cristiano Bergodi.

Agentul spune că nu are informații clare legate de acest subiect și că cel mai potrivit pentru echipa națională ar fi Gică Hagi.

„În primul rând, Rădoi se va duce la Craiova. Noul antrenor al Craiovei va fi Rădoi! Este părerea mea. Nu am informații, dar indiferent de ce se va întâmpla, Rădoi va pleca!

Hagi, dacă ar veni, ar face-o în niște discuții prelungite. El nu ar accepta așa ușor. E mult de discutat. Cred că, dacă discuți cu el, ar accepta. Îl lasă pe Gică Popescu la Viitorul, se dezice de club și-l trece pe numele soției și gata. Dar trebuie să te așezi la masă cu el, să discuți. El este singurul care spune că ne putem califica și că avem jucători de valoare” a declarat Giovanni Becali la „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Dezvăluiri despre Rădoi: „Din ce știu, Mirel va pleca la Craiova”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Mirel Rădoi, pe picior de plecare de la echipa națională: „Din câte știu, va merge la Craiova”

Mirel Rădoi s-a enervat când a fost întrebat de plecarea la Craiova: „Nu trebuie să lămuresc nimic!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
liviuemil
liviuemil  •  14 Noiembrie 2020, 19:05

Nu ma deranjează faptul ca ar putea antrena Craiova, ci ca se duce la "clona". Dincolo era cu totul altceva.

2290353194581653
Andrei Piatra  •  14 Noiembrie 2020, 18:18
Postat de tororosso pe 14 Noiembrie 2020, 17:46

DA ! ... ne uităm ca muții la Maghiari dar să nu uităm că ungurii ( federația /statul) au alocat sute de milioane euro in fotbal.

Vreau sa mai intaresc un aspect, fiindca tot vorbim pe marginea unei declaratii a unuia care a facut puscarie pentru evaziune. Tu ca stat...lasa-i si pe astia sa castige, scuteste-i de impozite, macar diminueaza-le incat sa fie atrasi spre fotbal patronii de echipe si restul agentilor care castiga din transferuri. Ajuta-i, incurajeaza-i, motiveaza-i, atrage-i...iar daca le dai si baza de selectie mare cu atragerea copiilor in fotbal dupa metoda islandeza/maghiara...isi vor da tot interesul sa-i creasca la echipe stiind ca-i pot vinde pe niste sume frumoase mai tarziu, astfel incat ajung prin campionate puternice unde se calesc si dobandesc experienta ce va fi pusa in valoare la nationala. Asa se construieste o nationala! Dar in colonia Romanica n-ai voie sa ai nationala de fotbal sau de orice alt sport, in colonia Romanica n-ai voie nici macar sa cumperi patrunjel de la tarani, ai voie doar in Lidl, Kaufland, Metro, Carrefour si Cora, ca acolo nu bantuie covidul.

2290353194581653
Andrei Piatra  •  14 Noiembrie 2020, 17:59
Postat de tororosso pe 14 Noiembrie 2020, 17:46

DA ! ... ne uităm ca muții la Maghiari dar să nu uităm că ungurii ( federația /statul) au alocat sute de milioane euro in fotbal.

Bineinteles, fara investitii si scutiri de taxe si impozite nu se poate! Performanta costa! Daca vrei sa ai o nationala puternica iti trebuie o baza de selectie masiva. Cum obtii acea baza de selectie masiva? Incurajand copiii sa vina la fotbal. Cum ii incurajezi? Le oferi acces la baze de antrenament cu antrenori specializati. De ce sa faci "ore de sport" la scoala fugind aiurea si fara scop, cand poti face ore de fotbal pe terenuri amenajate ca la carte, asistat de antrenori cu licenta(a nu se confunda cu ogoare/sintetice si personal fara balacalaureat luat precum unii antrenori de nationala -)?! Apoi, scutesti de impozite si taxe investitorii care vor sa vina la fotbal, este foarte usor, cineva care stie ce se intampla in strainatate are nevoie de maxim 5 ore sa vina cu proiectul pentru relansarea fotbalului. Ungurii au cheltuit catre 2 miliarde de euro in 9 ani. Romania a imprumutat in ultimele 8 luni 16 miliarde de euro care s-au dus...in ce? In buzunarele autoritatilor, pe combinezoane, viziere, masti si niste containere covid care au stat, stau si vor ramane goale fiindca asa e cu pandemiile moderne...au loc doar din gura, ele sunt relatate, nu traite de populatie. Despre ce vorbim?! Romania e o colonie de mana a 2-a, nu o spun eu, o spun unii ca Ilie Serbanescu. Cine are urechi sa auda...aude...cine are ochi sa vada...vede.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează