FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

Grozav şi Pintilii, mîndri de succesul cu Turcia: "I-am bătut la Rovine, i-am bătut şi la Istanbul!"

Grozav i-a răpus pe turci după ce a primit o pasă perfectă de la Pintilii.
Grozav i-a răpus pe turci după ce a primit o pasă perfectă de la Pintilii.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 00:48

Completaţi de Marica, actorii principali ai victoriei cu Turcia au încredere şi pentru bătălia cu Olanda, spunînd că "de-abia după meciul de marţi putem vorbi de şanse la Mondiale".

Da, "tricolorii" au fost eroi! Aşa că să-i lăsăm să vorbească, să destăinuie cum au trăit meciul cu Turcia, ce speranţe au pentru marţi, cu Olanda, şi cum privesc drumul spre Rio 2014. Grozav, autorul unicului gol: "Cea mai importantă reuşită a carierei! Se vede Mondialul, am luat o opţiune serioasă pentru calificare. Nu ascult criticile ce mi se aduc, eu fac ce ştiu mai bine, joc fotbal. Corect, am avut o perioadă mai slabă, dar domnul Piţurcă mi-a dat multă încredere. Putem bate Olanda, sîntem încrezători".

Pintilii: "Terenul a fost cu noi"
Gicu e completat de Pintilii, autorul pasei decisive: "Presiunea celor 50.000 de oameni din tribună a fost pe turci, noi am jucat, cu toţii, pe arene pline. Iar terenul, prost, ne-a avantajat tot pe noi! Să vedem ce poate Olanda acum sau, mai bine zis, ce putem noi cu Olanda. Şi egalul e bun marţi. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună pasă din carieră, aşa a fost să fie, bine că am învins".

Marica: "N-au avut şanse!"
Ciprian s-a dovedit şi în declaraţii luptător şi carismatic: "Dacă tot i-am bătut la Rovine, am zis să-i batem şi la Istanbul! Noi sîntem mîndri de noi, cred că şi românii de acasă sînt la fel. Turcia n-a avut nici o şansă, nu le-am dat noi nici una. Să fim cumpătaţi şi echilibraţi, după meciul cu Olanda vom vorbi de şanse la Mondiale".

"Bravo suporterilor români, au fost admirabili. Mulţumesc din suflet!" (Mircea Sandu, preşedinte FRF)

"România a făcut un meci perfect. Cu un punct cîştigat în faţa Olandei, "tricolorii" devin favoriţii grupei la locul 1" (Gică Popescu)

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE!

529006-tur-rom.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mambo
mambo  •  13 Octombrie 2012, 20:38

Sa nu vina Razboieni! O victorie norocoasa nu se intampla in fiecare zi. Azi am castigat pe mana lor, maine s-ar putea sa pierdem pe mana noastra.

mihnea80
mihnea80  •  13 Octombrie 2012, 15:56

clar, terenul ne-a avantajat pe noi. Ai nostri sunt obisnuiti sa joace pe terenuri execrabile :)

mgexpert
mgexpert  •  13 Octombrie 2012, 10:22

1ºContra-atacul Pintilii-Grozav a fost de nota 10 2ºFoarte buni Marica, Bourceanu, Tamas si Goian 3ºTatarusanu a fost "atent" si ne-a scos, mai ales la ocazia din prima repriza 4ºIncăpăţânarea putea să-l coste pe Piţurcă..ratarea aceea monumetală a lui Cociş, ca şi jocul ultra-defensiv din partea a 2-a ne puteau fi fatale

Vezi toate comentariile (14)
Comentează