FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Hagi a detectat problema naţionalei lui Piţurcă: "Nu avem un astfel de jucător"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 22:48

Înaintea meciului cu Ungaria, Gică Hagi a explicat ce lipseşte naţionalei României şi a dezvăluit pe cine crede capabil să facă diferenţa în partida de la Budapesta.

"La cum arată Steaua şi la ce performanţe a făcut, e normal să fie la baza naţionalei. Problema noastră este că nu mai avem jucători în atac, încercăm uşor-uşor să ne găsim alternative. Din păcate nu avem un număr 9, iar marea problemă este că nu avem un astfel de jucător în campionatul intern. Şi la mijloc trebuie să căutăm alternative, chiar dacă sînt jucători, aceştia nu sînt încă la nivelul naţionalei.

Acum, noi sîntem buni pe flancuri, dar rămîne să găsim jucătorul acela care poate să dezechilibreze orice apărare. În momentul ăsta, Grozav pare să fie genul acesta de jucător. La naţională dă foarte multe, se autodepăşeşte, dar la echipa de club nu a avut evoluţii prea bune", a declarat Hagi la Dolce Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pancone_1923
pancone_1923  •  18 Martie 2013, 23:59

Dar postul de fundas dreapta cum e????? :|

Vezi toate comentariile (1)
Comentează