FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL

Hagi după debutul excelent al lui Răzvan Marin la echipa națională: "A fost nevoie de un străin ca să-l vadă"

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 20:57

Gică Hagi îl laudă pe Christoph Daum pentru faptul că l-a selecționat pe Răzvan Marin la echipa națională. Mijlocașul a debutat cu gol în meciul cu Armenia (5-0) și a fost folosit și împotriva echipei din Kazahstan (0-0). 

"Dacă Marin nu era selecționat, nu-l vedea nimeni. Mai stătea doi ani pe aici și zicea lumea că e bunicel. Nu, nu e doar bun, e foarte bun!

A fost nevoie să vină cineva de afară și l-a selecționat. Îl felicit pe Daum pentru că a scos în față un jucător pe care România se va putea baza pe viitor", a zis Hagi la conferința de presă.

...despre ofertele pentru Marin și Benzar: "Se face totul pas cu pas. Prima oară să joace cu noi și să arate că merită să joace la echipa națională. Au făcut meciuri bune, dar în fotbal trebuie să arăți mereu ce poți.Mai au de învățat. Eu nu țin pe nimeni. Știți câți am în spate care bat la ușă? Eu îi ajut, îi sprijin iar când se ivește oportunitatea, vor pleca"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează