FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Hagi îl contrazice pe Mircea Sandu: ”Voiam echipa din octombrie”

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 21:41

Preşedintele FRF spusese luni: ”N-am înţeles nimic! Gică n-a acceptat să preia chiar dacă Iordănescu era dispus să fie şi director tehnic, şi interimar pînă la finalul actualelor preliminarii cu un staff propus de el”


Gică Hagi a ţinut să precizeze ieri că n-a refuzat «naţională», aşa cum a dat de înţeles luni preşedintele Mircea Sandu. "Ceea ce gîndeşte preşedintele...fiecare poate să spună. Varianta mea era: în octombrie, cînd se terminau lucrurile, începeam o altă campanie, de la zero. Era un proiect pe care l-aş fi acceptat, bineînţeles, de ce nu? Pînă în octombrie nu pot să fiu asociat cu absolut nimic, doar cînd se va începe o nouă campanie. Pentru că am preluat-o pe Galatasaray în astfel de condiţii şi ştiu că e foarte complicat să iei de pe drum. Sînt lucrurile gîndite, planificate de altcineva. Vreau şi eu să iau de la început, să planific eu, să gîndesc eu, să judec eu", a declarat fostul mare fotbalist la conferinţa de presă a turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Hagi crede că fotbalul românesc trebuie reformat: "Conducerea federaţiei ştie foarte bine ce trebuie pentru fotbalul românesc. Personal, ca un sfat, cred că nu e o problemă ce ţine de selecţioner. E o problemă ce ţine de fotbalul românesc şi ce va face în următorii 10 ani, pentru că trebuie reconstruit şi reformat".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
fibra
fibra  •  15 Iunie 2011, 14:55

Hai zi zau,ce e mosia lui tac-tu?

tifosso
tifosso  •  15 Iunie 2011, 11:22

Gica ai fost cel mai mare fotbalist roman si o tara te respecta pentru asta.Lasate de antrenorat ca nu esti bun la asa ceva........si asta ai demonstrato tu nu o spunem noi!

headhunterz
headhunterz  •  15 Iunie 2011, 10:36

lasa gica,nu mai conteaza,AVEM ANTRENOR

Vezi toate comentariile (11)
Comentează