FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

Hagi îşi scoate pălăria în faţa lui Piţurcă: "Inspirat! A pregătit perfect meciul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 23:48

Piţurcă l-a titularizat pe Grozav, iar atacantul Petrolului a adus victoria României în Turcia, 1-0. Gică Hagi remarcă inspiraţia selecţionerului, care a jucat tactic excelent

"Turcia a fost mult inferioară nouă. Am făcut lucruri bune şi pe contraatac. E o victorie importantă, eu am fost optimist.

Jucătorii fac şi diferenţa, azi toţi au respectat tactica şi merită felicitări. Piţurcă a pregătit foarte bine meciul. A fost inspirat în alegeri, a gîndit perfect.

Turcii au multe probleme, eu ştiam că putem obţine cel puţin un punct la Istanbul", a spus Hagi la Fanatik Show, pe DigiSport.

Următorul meci este România - Olanda şi se va juca marţi, de la ora 21:00 , pe Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stelist1986
stelist1986  •  13 Octombrie 2012, 12:36

Pai ,ce , HAGI e mm stoica , ivanovici guit guit sau minunea blonda pasteurizata ? HAGI recunoaste valoarea acolo unde ea exista. HAGI nu e prieten cu PITURCA, dar oamenii de valoare se respecta intre ei. PITURCA si HAGI sunt salvarea noastra ca natiune fotbalistica si nu putem decat sa fim fericiti ca avem asemenea oameni speciali.

siv26
siv26  •  12 Octombrie 2012, 23:41

Hagi este Hagi, adica Unic!!!No comment!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează