FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Duckadam a spus tot ce avea pe suflet! Pe cine a numit „laș”, pe cine a remarcat și care sunt jucătorii pe care Rădoi trebuie să îi lase acasă

Helmuth Duckadam (61 de ani) a făcut o analiză a „tricolorilor”, numindu-l pe Ciprian Tătărușanu cel mai bun jucător din mandatul lui Mirel Rădoi (39 de ani). +47   FOTO
Helmuth Duckadam (61 de ani) a făcut o analiză a „tricolorilor”, numindu-l pe Ciprian Tătărușanu cel mai bun jucător din mandatul lui Mirel Rădoi (39 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 19:17 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 19:55

Helmuth Duckadam (61 de ani) a făcut o analiză a „tricolorilor”, numindu-l pe Ciprian Tătărușanu cel mai bun jucător din mandatul lui Mirel Rădoi (39 de ani). 

Helmuth Duckadam s-a abținut în caracterizarea făcută fotbaliștilor naționalei. A spus cu nume și prenume cine nu merită să mai fie convocat, l-a acuzat pe Nicolae Stanciu că „dispare” în meciurile cu miză și l-a lăudat, surprinzător, pe Nicușor Bancu, omul care a greșit la golul înfrângerii cu Austria. 

Favoriții lui Duckadam

  • „Dacă nu era Tătărușanu mai luam și aseară goluri. Am numărat ocaziile... Cu Norvegia a scos 4 șuturi, toate din postura de unu la unu cu atacantul. Cu siguranță el e numărul 10 al nostru”.
  • „Mi-a plăcut Burcă”.
  • „Mi s-ar părea o soluție Bălașa fundaș dreapta. Mi-a plăcut aseară, a rezolvat multe probleme în careu, dă bine cu capul. Eu am fost un critic al lui când era la FCSB, dar s-ar putea să fie o soluție”.
  • „Mie mi-a plăcut și de Bancu. La el e o problemă de plasament. Vorba lui Cârțu, de a-l învăța unde să steie. S-a dat gol pe partea lui, asta e, poate învăța, în rest mi-a plăcut”.
  • „Cred că ar trebui să i se dea încă o șansă lui Alexandru Crețu. Atunci am avea o echipă de talie, cel puțin în faza de apărare”.

Nicolae Stanciu, criticat de Duckadam

Duckadam e de părere că Stanciu, mijlocașul celor de la Slavia Praga, nu se ridică la potențialul său în meciurile cu miză. Helmuth a dat exemplul partidei dintre FCSB și Ludogoreț, din play-off-ul ediției 2014/2015 de Champions League, când a refuzat să execute un penalty împotriva portarului de conjuctură Cosmin Moți.

„Eu am o problemă cu Stanciu, nu mă refer la una personală. La jocurile cu miză, repet asta cât o să trăiesc eu, dispare. Aduceți-vă aminte meciul de la Sofia, cu Ludogoreț, Nu a avut curajul să bată penalty. A trebuit să bată Râpă și Pîrvulescu. N-a existat în meciul cu Islanda! E fricos”, a spus Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Duckadam a spus tot ce avea pe suflet! Pe cine a numit „laș”, pe cine a remarcat și care sunt jucătorii pe care Rădoi trebuie să îi lase acasă

Duckadam: „Rădoi să îi mai lase”

Duckadam îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să renunțe la anumiți jucători: „Prea s-au obișnuit să fie chemați constant. De la mijloc în sus spun, să lăsăm apărarea. Să mai lase câțiva acasă. Pe Stanciu să îl cheme, pe Maxim da, pe Crețu da, am spus. Pe Mitriță zic să îl mai lase să se obișnuiască în Arabia Saudită. Pe Deac nu, să nu se supere pe mine. Nu am nimic cu el. Cred că ar trebui să ne uităm la jucătorii care au o anumită vârstă”.

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Ianis Hagi și Florinel Coman, la naționala de tineret pentru meciul cu Danemarca? Ce spune Mirel Rădoi

Daniel Pancu nu concepe ca Mirel Rădoi să plece de la națională: „Ar însemna o înfrângere a generației noastre, de antrenori tineri” + Se vede selecționer peste 15-20 de ani!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dvd1
dvd1  •  16 Octombrie 2020, 10:41

afara cu printisorul petarda, asta trebuie sa fie in capul listei de departe pt plecare. Oare nu se vede ca asta nu e fotbalist nici macar pe maidan?

142355946297354
Santa Vasile  •  16 Octombrie 2020, 09:57

Ducadam are mare dreptate, Radoi trebuie sa ramana insa trebuie sa se fixeze asupra unei echipe de baza care sa joace majoritatea meciurilor. Ne trebuie titulari de drept,idea de a nu spune echipa anticipat este fantezista. Sigur pot aparea jucatori ,care prin forma lor f buna te obliga sa-i bagi etc.....

368023036732853
Iuga Mircea  •  16 Octombrie 2020, 07:36

Ducadam ,a zis că i-a plăcut Bancu ,s-au luat goluri pe partea lui dar i-a plăcut,cu toate că nu are plasament bun,dar i-a plăcut.Păi s-au luat goluri pe partea lui Bancu pentru că e mijlocaș nu fundaș.Fundaș bun e Camora , dar nu e ”român”, asta e prostia la uni dintre noi.În Europa sunt,la echipe mari, naturalizați jucatori străini și joacă fără probleme!!! Cred că Ducadam a văzut alt Bancu!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează