FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATLETICO

Își pierde Horațiu Moldovan locul la Euro 2024? Dezvăluiri din interiorul naționalei: „O spun clar!”

Horațiu Moldovan și Jan Oblak / Foto: Imago Images
Horațiu Moldovan și Jan Oblak / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 22:15 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 22:23

Leo Toader, antrenorul de portari de la echipa națională, a comentat situația cu care se confruntă Horațiu Moldovan (26 de ani), titularul României până să devină rezerva lui Jan Oblak (31 de ani) la Atletico Madrid.

Toader a explicat că pentru moment nu s-a luat nicio decizie în privința lui Horațiu Moldovan și că prezența sa la Campionatul European din 2024 se află sub semnul întrebării.

Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă
HERMANNSTADT - OȚELUL 4-1
Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă

El și-a exprimat speranța ca Moldovan să primească o șansă pentru a debuta la Atletico Madrid și a menționat că în aprilie o să meargă personal să vadă cum se antrenează fostul goalkeeper al Rapidului.

Își pierde Horațiu Moldovan locul la Euro 2024?

„Deocamdată e un semn de întrebare. Nu există nicio hotărâre decisivă. Să avem răbdare că poate va juca, poate i se va oferi șansa. Nu pot să iau hotărâri acum.

Dar o spun clar: cum a avut și Niță problemele de la Sparta și nu a jucat opt luni, e greu! Dacă ai șanse în primele luni, când nu-ți pierzi din ritm încă, după 4-5 luni va fi foarte greu să fii la forma pe care ai avut-o.

Sper ca el să prindă niște meciuri, am ținut legătura în permanență cu el. M-am interesat de modul cum se lucrează acolo.

Nu am ajuns încă să-l văd la antrenamente, are abia o lună și ceva. Am să-mi fac timp să ajung și la el după acțiunea asta din martie, prin aprilie să mă duc să îl văd la antrenamente”, a declarat Leo Toader, conform Fanatik.ro.

Forma slabă a lui Oblak, șansa lui Horațiu Moldovan?

Horațiu Moldovan ar putea primi totuși o șansă din partea lui Diego Simeone. Jan Oblak are al doilea cel mai slab sezon al său în tabăra madrilenilor.

Oblak înregistrează un procentaj de 71,3 % al paradelor în acest sezon. Doar în ediția 2020-2021 a avut un randament mai slab, 64,2%, conform AS. Nici defensiva lui Atletico nu-l mai ajută la fel, încasând 28 de goluri în 26 de meciuri din La Liga.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Horațiu Moldovan, martor la ironiile făcute de colegii de la Atletico la adresa lui Antoine Griezmann

Citește și:

Farul - CFR Cluj 1-1 » Au dat-o la pace în duelul campioanelor, iar Hagi tremură în continuare pentru locul de play-off! Clasamentul actualizat + notele GSP
FARUL - CFR CLUJ
Farul - CFR Cluj 1-1 » Au dat-o la pace în duelul campioanelor, iar Hagi tremură în continuare pentru locul de play-off! Clasamentul actualizat + notele GSP
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”
FCSB
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1945sv0509
1945sv0509  •  03 Martie 2024, 13:46

Toata lumea este ingrijorata ( si pe buna dreptate) de situatia lui Moldovan ( si Dragusin) dar nimeni nu se intreaba ce cauta aceasta nulitate fotbalistica numita hagi jr. in lotul nationalei.

portardelegenda
portardelegenda  •  03 Martie 2024, 10:14

Păi da dom Toader,mai ciugulesti tu o diurna ,o plimbare prin Madrid , ca na ,vața de atârnator, e frumoasă. Auzi la el,, mă duc sa vad cum se antrenează" , de parca la Rapid se antrena cu mingi pătrate. Ce gargară de doi bani. Bine ,Burli , functionează , că e paralel . Bă, da ne lași ?

rapi
rapi  •  03 Martie 2024, 09:11

Lotul pt euro tb sa fie format din jucatorii care au participat in preliminarii si Iordanescu nici nu ar tb sa ia in calcul un jucator care nu a participat la nicio actiune in ultima campanie. Jucatorii care se califica cf nr convocarilor, meciurilor si minutelor jucate in sezonul 2022/23 sunt: Portari: Moldovan, Radu, Nita Fundasi Centru: Dragusin, Burca, Rus Dreapta: Manea, Ratiu Stanga: Bancu, Sorescu (polivalent) Mijlocasi Defensivi: R Marin, M Marin, Cicaldau Ofensivi: Stanciu, Olaru, Hagi Atacanti Stanga: Coman, Mihaila Dreapta: Man, Morutan Centru: Puscas, Alibesc, Dragus

Vezi toate comentariile (5)
Comentează