FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ianis Hagi, atacat fără milă: „Seamănă cu Zidane pe PlayStation! S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei” + de ce Gică Hagi nu ar fi bun ca selecționer

FOTO: Guliver/GettyImages +47   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 11:33 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 12:02

Dănuț Lupu a vorbit despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină selecționerul României și spune că nu ar fi o idee bună.

Mai mult, fostul internațional l-a criticat din nou în termeni duri pe mijlocașul Ianis Hagi (22 de ani) pentru prestațiile avute la națională.

„Ar însemna să intru iar într-un conflict cu Gică și nu aș vrea. El a mai fost antrenor la echipa națională. Acum a mai căpătat experiență... Dar prin declarațiile pe care le face cu privire la Ianis Hagi, spun că nu e benefică numirea lui la echipa națională. După cum ați observat, Ianis dacă joacă prost are ceva din marii jucători, Cruyff sau alții. Seamănă în joc cu Zidane pe PlayStation, hai să fim serioși! Ianis mai are de crescut. Nu e ce vrea Gică. Orice tatăl își laudă copiii și e normal, dar de multe ori cred că Gică exagerează!

Hagi e încăpățânat și orgolios! Lucrul ăsta putea să îl facă și Rădoi cu Ianis, dar nu a făcut asta. Rădoi, pe undeva, i-a dat o palmă lui Hagi, între ghilimele. Rădoi e unul dintre antrenorii care l-a susținut cel mai mult pe Ianis. Gică a procedat corect când l-a criticat pe Rădoi, care i-a lăudat copilul? 

El îți laudă copilul, cu toate că nu e ceea ce vrem noi și ce vrea tatăl lui, și tot tu te iei de omul ăla? Cel puțin în ultimele două meciuri, de Ianis s-a lovit mingea ca de colțul mesei! Ianis vorbește mai mult în afara terenului și să joace mai puțin! Un jucător, ca să îi răspundă unui antrenor, trebuie s-o facă mai întâi pe teren”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

Spre deosebire de mine, el lovește mingea bine cu ambele picioare. Și e mai înalt. Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta
- Gică Hagi despre Ianis Hagi, pentru Derstandard.

 

VIDEO Flavius Stoican: „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Cel mai vehement atac la Rădoi: „E ca un lăutar! Nu are BAC-ul, nu are licență PRO și nu a citit două cărți”

Emeric Ienei a identificat marea problemă a echipei naționale: „Jucătorii nu sunt antrenați cum trebuie” » Ce spune despre alegerea lui Mirel Rădoi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Octombrie 2020, 17:39

Mie imi place ca Lupu spune ce gandeste, poate nu are dreptate intotdeauna (aici eu zic ca are), dar el nu e partizan nici macar cand e vorba de Dinamo sau dinamovisti si asta e o raritate cand vine vorba de oamenii de fotbal din Romania. Mie unuia, ca si consumator de fotbal, mi-ar face placere sa-l vad pe Lupu la televizor ca analist sau chiar comentator de meciuri. As vrea sa vad si eu un comentator cu sange in instalatie care sa spuna in timpul meciului ca a sarit mingea din Ianis ca din coltul mesii :)

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Octombrie 2020, 17:30
Postat de bubunika pe 21 Octombrie 2020, 14:04

Pe langa faptul ca e betiv notoriu, a mai fi furat si stat prin puscarie pe la greci. Dar "jurnalistii" il fac analist....

Asa il injurau si il mai injura unii si pe Eminescu, cica a fost afemeiat si betiv...

bulan
bulan  •  21 Octombrie 2020, 15:53
Postat de bubunika pe 21 Octombrie 2020, 14:04

Pe langa faptul ca e betiv notoriu, a mai fi furat si stat prin puscarie pe la greci. Dar "jurnalistii" il fac analist....

Daca un hot spune ca 1+1=2 inseamna ca nu e adevarat pentru ca a zis un hot? Tu ai vazut cate goluri a dat Hagi la nationala in ultimele trei meciuri? Dar pase de gol? Dar mingi pierdute? Tu cu ce gandesti?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează