FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cel mai vehement atac la Rădoi: „E ca un lăutar! Nu are BAC-ul, nu are licență PRO și nu a citit două cărți”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 12:14 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 13:52

Marcel Pușcaș, fost candidat la președinția FRF, a vorbit în termeni duri la adresa selecționerului Mirel Rădoi după înfrângerile României cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1).

Fostul internațional a spus că Răzvan Burleanu l-a ales pe Rădoi pentru imagine și l-a criticat pe selecționer pentru lipsa cunoștințelor.

„Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine...Acestă meserie nu se învață pocnind din degete!

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână! Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții... Un «urechist», un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat. 

Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te formează și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține”, a declarat Marcel Pușcaș la Pro X.

VIDEO Flavius Stoican: „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!”

Citește mai multe știri despre naționala României;

Dennis Man, cerut cu insistență la echipa națională: „Pentru Liga 1, este ca Mbappe pentru campionatul Franței. Trimite-l pe Ianis la tineret!”

Nicolae Dică îl apără pe Rădoi, folosindu-se de ideile lui Gică Hagi: „Nu ne vom abate de la filosofia noastră!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
5640124639346680
Monica Anette  •  05 Noiembrie 2020, 18:34

Domnule Flavius Stoican: „România trebuie să meargă mai departe cu Rădoi! Jucătorii au fost fricoși!” De ce trebuie sa mearga mai departe Romania cu Radoi ???? De ce nu cu Gheorghe Hagi ???? De ce sa nu fie antrenorul nationalei : CEL MAI BUN ???? Pentru ca GHEORGHE HAGI ARE PERSONALITATE, ESTE PROFESIONIST, stie ce trebuie facut si FACE !!!

aurelianionut
aurelianionut  •  21 Octombrie 2020, 19:16

Un incult.Din ciclul interminabil romanesc:Cum sa.ti bati joc de toata populatia,Radoi la nationala.Trist

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Octombrie 2020, 08:01

Foarte adevarat !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close