FOTBAL  »  NATIONALA  »  PETRECERE

VIDEO „400 de euro de la Ianis!” » Dedicație specială la petrecerea de calificare: „Nu știu ce v-a făcut Hagi...”

Ianis Hagi, dedicație specială la petrecerea de calificare +23   FOTO
Ianis Hagi, dedicație specială la petrecerea de calificare

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 07:23 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 11:22

La petrecerea în care „tricolorii” au sărbătorit calificarea României la EURO 2024, Ianis Hagi (25 de ani) a făcut o dedicație specială. „Nu știu ce v-a făcut Hagi / Că jucați fotbal ca dracii”, a cântat manelistul Adi de la Vâlcea.

România a obținut calificarea la EURO 2024 en-fanfare, cu două victorii în cele două partide din această lună, 2-1 cu Israel, 1-0 cu Elveția.

După meciul contra elvețienilor, Hagi & compania au dat startul petrecerii. Mai întâi au sărbătorit pe gazon, unde Ionuț Radu a fost „maestru de ceremonii”, apoi s-au mutat într-un restaurant exclusivist de pe Calea Floreasca.

Gest nemaiîntâlnit în mandatul lui Răzvan Burleanu » Ce a apărut pe site-ul FRF
ROMÂNIA
Gest nemaiîntâlnit în mandatul lui Răzvan Burleanu » Ce a apărut pe site-ul FRF

VIDEO. Ianis Hagi, dedicație specială la petrecerea de calificare: „Nu știu ce v-a făcut Hagi...”

Acolo, „tricolorii” s-au descătușat. Pe muzica lui Adi de la Vâlcea, un manelist adesea prezent în anturajul fotbaliștilor, Nicolae Stanciu, Denis Alibec, Răzvan Marin și ceilalți au dansat și cântat.

La un moment dat, în cadru și-a făcut apariția și Ianis Hagi. Acesta a cerut o dedicație specială: „Din partea lui Ianis pentru toată echipa națională... 200 de euro de la Ianis pentru «Germania, venim!»... 300 de euro de la Ianis pentru Munchen... și 400 de euro de la Ianis pentru Leverkusen... ia fiți atenți!”

Apoi a cântat: „Nu știu ce v-a făcut Hagi / Că jucați fotbal ca dracii / Să știe toată lumea: rupem și Germania!”. A părut că fotbaliștii gustă din plin versurile interpretului și nu s-au sfiit să o arate.

România a încheiat grupa de calificare fără înfrângere. Șase victorii și patru egaluri și-au trecut „tricolorii” în cont. 

Am ridicat ștafeta și vom merge în Germania să facem o treabă foarte, foarte bună. Mai trebuie să conștientizăm puțin că ne-am calificat și că vom merge la EURO, dar bineînțeles că gândurile noastre erau încă după meciul cu Israel să ieșim din grupe. Chiar dacă nu s-a spus cu voce tare, fiecare dintre noi se gândea la treaba asta. 

- Răzvan Marin

GALERIE FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis Hagi în parcarea de la Arena Națională, după România - Elveția

FOTO: Captură OrangeSport
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+19 FOTO

Mai multe știri despre echipa națională:

Ce ne așteaptă la Euro » GSP a analizat punctele forte și slabe ale tuturor adversarelor: cine e de neatins și cu cine avem șanse reale

Mircea Lucescu a dezvăluit ce a vorbit cu Hagi în lojă, la România - Elveția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
titiduru22
titiduru22  •  25 Noiembrie 2023, 09:18

Sa va mirati cand o-ti intalni tineri de varsta lor care nu asculta manele . Acest gen de muzica este un cancer national .

imgb
imgb  •  25 Noiembrie 2023, 05:43

Manelistu' fotbalist numarul unu al Romaniei a dat shpaga la alti frizeri !...Cea mai culturala veste intr-un ziar de sport !...

corbea
corbea  •  24 Noiembrie 2023, 11:34

Asta spune totul despre orizonturile, gradul de cultura si inteligenta al nationalei....Probabil ca si de aici vin alegerile lui edisor: jucatori pe care sa-i domine intelectual......Ce sa le explici scheme si tactici de joc cand ei se gandesc la manele si se uita la tine cum se uita dodel si blocnotes la antrenori....Poate sunt putin malitios dar cand cultura ta generala se reduce doar la manele.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează