FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

Golul lui Ianis în poarta Germaniei a făcut înconjurul planetei: „Un nou Hagi scrie istorie! Așa tată, așa fiu”

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul al meciului Germania - România. Reușita „tricolorului” a fost senzațională și a făcut rapid înconjurul internetului. +15   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul al meciului Germania - România. Reușita „tricolorului” a fost senzațională și a făcut rapid înconjurul internetului.

Articol de - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 22:39 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 18:29

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul al meciului Germania - România. Reușita „tricolorului” a fost senzațională și a făcut rapid înconjurul internetului. 

Un gol a marcat Gică Hagi contra unei foste campioane mondiale, cu Argentina în 1994. Ianis l-a egalat azi!

Pe contraatac, cu dreptul, mijlocașul lui Rangers l-a ridiculizat pe Rudiger - minge printre picioare! - apoi a finalizat perfect cu stângul, la colțul lung. Ter Stegen nu a avut ce face!

Ilie Dumitrescu a lăudat acțiunea lui Ianis Hagi. „Extraordinară, de mare jucător! A reușit să marcheze dintre 3 fundași adverși”, a spus „Mister”, la „Digi Sport Special”.

Ianis Hagi, faza serii în fotbalul european

Jurnalistul mexican Alvaro Cruz Santibanez a fost extrem de entuziasmat: „Ianis Hagi!!! Fiul celui supranumit Maradona din Carpați. La fel ca Vlad Țepeș, a stat în Turcia, apoi s-a întors în România pentru a-și conduce echipa. Golul de astăzi îmi aduce aminte atât de mult de tatăl lui”.

Contul de Twitter al casei de pariuri William Hill a notat: „Gheorghe Hagi - Ianis Hagi. O familie care marchează goluri de talie mondială. Așa tată, așa fiu”.

Și atacantul român Andrei Cristea a semnalat asemănarea dintre cei doi fotbaliști cu o fotografie tată-fiu de acum 20 de ani:

🇹🇩

Publicată de Andrei Cristea pe Vineri, 8 octombrie 2021

CBS Sports a reacționat instant: „Un nume cunoscut pentru români! Un nou Hagi scrie istorie pentru țară. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă împotriva Germaniei”.

FOTO: Alexandra Fechete
+11 FOTO
  • Daily Record: „Ianis Hagi a reușit un moment epic în fața Germaniei, o acțiune în care l-a făcut invizibil pe câștigătorul Ligii Campionilor”
  • Seb Stafford-Bloor, jurnalist sportiv: „Super, super gol marcat de Ianis Hagi! Încântător controlul și finalizarea”
  • Optus Sport: „Depășire în viteză maximă, minge dată printre picioarele lui Rudiger. Finalizare ca în futsal. Ianis Hagi a ieșit în față astăzi! Un nume special pentru fotbalul românesc și un gol special pentru el”

România, sprijin important în deplasarea cu Germania

La ședința tehnică UEFA premergătoare partidei de azi cu Germania, s-au anunțat 850 suporteri români în primul sector dedicat fanilor oaspeți din perioada pandemiei, la un meci al României. „Suntem siguri că vom fi aproape 1.000 plus mulți alți români din Germania și țările vecine în restul arenei!”, scrie FRF.ro.

+40 FOTO

Suporterii români au făcut spectacol la Hamburg

Citește și alte știri despre Germania - România: 

CE GOL! Ianis Hagi a stricat recordul Germaniei, după ce a umilit un fundaș de la Chelsea. Gestul făcut imediat după reușită

FOTO VAR-ul a fost cu noi! Cuneyt Cakir, decizie majoră în debutul meciului Germania - România

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
tororosso
tororosso  •  10 Octombrie 2021, 16:45

DA ! ... sunt cetățean ai planetei Saturn iar golul lui Hagi sa văzut în toată galaxia . Dacă tac-su Hagi cel bătrân acolo la voi este rege , atunci fi-su este cel puțin împărat cu titlul de Luceafărul fotbalului de pe terra .

2143806295686257
Ion Voicu  •  10 Octombrie 2021, 12:19

Golul lui Hagi junior face acum înconjurul LUNII, să-l vadă și Lunaticii.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  09 Octombrie 2021, 22:39

Este incredibil cîtă toxicitate in tara asta. Incredibil. Atita ură de la niste iluştrii necunoscuti impotrva acestui copil care nu face altceva decit isi cauta un rost in viată. Presa internationala incluzind CBS Sports, The Sun il elogiază pe Ianis, dar la noi specialiştii lui peşte aruncă cu otravă. Vai lume.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează