FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

Ianis Hagi a explicat reacția stranie de la golul decisiv: „Am vrut să arăt lumii asta!”

Ianis Hagi (22 de ani) e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral.

FOTO: Alexandra Fechete +36   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral. FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 00:35 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 00:52

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial. Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi. 

Ianis Hagi (22 de ani) e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral. 

Ianis Hagi, după golul decisiv marcat în România - Macedonia de Nord

„În ultimele 15 minute nu am fost atenți, ca echipa. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători. Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial! Nu contează cine dă golurile. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă!”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV. 

Ianis Hagi vrea să ducă România la Mondial

Ianis Hagi a marcat golul decisiv în această seară și s-a bucurat alături de selecționerul Mirel Rădoi. Mijlocașul lui Rangers a explicat semnificația gestului. 

„Am vrut să arat lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict... Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. 

+32 FOTO

A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!", a mai spus Ianis. 

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

FOTO Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
danciux
danciux  •  27 Martie 2021, 13:43

Pisica Judy are mai mult talent decat faiantistul asta! O gloaba penibila cocostarcul asta Ianis Hagi :))

963513663764819
Emil Sabau  •  27 Martie 2021, 06:40

Numai frustrare si oftica la baietzelul asta....A marcat si el intr-un meci cu Macedonia si nu orice Macedonie frate ca in aia de Nord si s-a trezit samanta de Maradona in el

imgb
imgb  •  26 Martie 2021, 22:57

Bey GSP=ule de ce ma cenzurati ba ca-nainte de '89 ?...ce nu va convine ?....va laudati cu libertatea cuvintului....n-am injurat ....n-am mascarit pe nimeni vulgar.... *** cu cel mai iubit ianis al Romaniei ? Ca de Mihaila si Ciobanu ati scris doua rinduri !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close