FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Ianis Hagi speră ca Mirel Rădoi să continue la națională: „În ultima perioadă au fost meciuri destul de bune”

Articol de - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 12:48 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 13:58

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, dar ar putea fi întors din drum de jucători! Ianis Hagi este unul dintre fotbaliștii care consideră că echipa națională a arătat bine în ultima perioadă.

  • România – Islanda se joacă pe 11 noiembrie, de la 21:45. Meciul va fi transmis pe ProTV și va putea fi urmărit live pe GSP.ro

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Ianis Hagi a comentat situația lui Mirel Rădoi și a recunoscut că există incertitudine în acest moment în ceea ce privește situația selecționerului.

Ianis Hagi: „E decizia lui, dar până acum am făcut o treabă foarte bună!”

„Momentan este o zonă gri, nu este nici albă, nici neagră (n.r. despre plecarea lui Rădoi de la națională). Noi mai avem meciuri importante acum. Suntem alături de Mirel, ne-a mers bine în ultimele două luni. 

Am spus și la început, când a venit, că avem nevoie de timp să ne omogenizăm, să înțelegem exact ce ne cere staff-ul tehnic. Cred că în ultima perioadă au fost meciuri destul de bune, cu rezultate pozitive. 

Sper ca în noiembrie să avem aceleași rezultate bune. Apoi, ce se va întâmpla depinde foarte mult de el. E decizia lui dacă va continua cu noi la echipa națională sau daca va pleca să antreneze o echipă de club. Știu doar că până acum am făcut o treabă bună, suntem într-o poziție bună pentru baraj”, a spus Ianis Hagi, pentru Gazeta Sporturilor.

Tudor Băluță: „Se vede o îmbunătățire la națională!”

Tudor Băluță a lucrat cu Mirel Rădoi la echipa națională de tineret și e de părere că România s-a schimbat în bine de la venirea lui Rădoi la prima reprezentativă.

„Focusul trebuie să fie acum pe meciurile care urmează. Suntem la mâna noastră pentru a ajunge la baraj. Îl cunosc pe Mirel, mi-a făcut plăcere când am lucrat cu el, și cred că echipa națională a arătat un fotbal bun în ultima perioadă. Se vede o îmbunătățire în jocul echipei”, a adăugat Tudor Băluță, pentru Gazeta Sporturilor.

Partea neștiută a relației dintre Ianis Hagi și Gică Hagi » Cum se comportă „Regele” acasă: „Ajungem să discutăm și despre asta! E un tată foarte deschis”
NAȚIONALĂ
Partea neștiută a relației dintre Ianis Hagi și Gică Hagi » Cum se comportă „Regele” acasă: „Ajungem să discutăm și despre asta! E un tată foarte deschis”
Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi
STRANIERI
Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Noiembrie 2021, 00:12

...acest ratangiu sa ne lase ...nu mai vrem nepotisme la nationala...cat o sa fie asta selectionat nu o sa batem pe nimeni important ...nu mai vorbesc de calificari ...

elgabri
elgabri  •  11 Noiembrie 2021, 23:54

Meciuri destul de bune, ce fumeaza astia ?

dobrin
dobrin  •  09 Noiembrie 2021, 19:19

Se promoveaza intre ele petardele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează