FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

Ianis Hagi nu a ajutat cu nimic naționala României în Norvegia
Ianis Hagi nu a ajutat cu nimic naționala României în Norvegia

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 13:10 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 13:38

Mirel Rădoi (39 de ani) l-a pus la punct pe Ianis Hagi (21), după ce mijlocașul ofensiv s-a plâns în urma meciului cu Norvegia - scor 0-4 - că nu mai poate face diferența dacă aleargă 3-4 minute doar pentru a recupera mingea. Gazeta are raportul de joc, iar cifrele îi dau dreptate totală selecționerului.

Gazeta a intrat în posesia raportului InStat, pe care îl folosește și Federația. Acesta arată evoluția dezastruoasă a lui Ianis Hagi de la Oslo. Practic, fotbalistul lui Rangers nu a contat pe teren!

Prestația lui Ianis Hagi în Norvegia - România 4-0:

  • 10 mingi pierdute, dintre care 3 în propria jumătate;
  • 0 recuperări;
  • 25% de dueluri câștigate, dintr-un total de 20;
  • 0 driblinguri reușite din 3 încercate;
  • 75% procentaj de pase reușite din 36 încercate - cel mai slab din echipa României la acest capitol.

4a fost nota primită de Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor după Norvegia - România 4-0

VIDEO Mirel Rădoi: „Dacă nu-ți place să ții mingea când o ai, atunci aleargă după ea”

Dacă jucătorii au declarațiile astea, trebuie să le și probeze. Aș merge la raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți să mai ai continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren. 

În momentul în care noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute

- Mirel Rădoi, selecționer România

Când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. 

Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine

- Ianis Hagi, după Norvegia - România 4-0

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Ionuț Chirilă, discurs-eveniment la GSP Live: „Suntem singura țară din lume unde la echipa națională se numesc antrenori care nici măcar nu au carnet” + ce le reproșează lui Contra și Burleanu

Verdict la GSP Live: „Deși nu m-a convocat, Victor Pițurcă e cel mai mare selecționer al României!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
maddad
maddad  •  13 Octombrie 2020, 21:10
Postat de alenb pe 13 Octombrie 2020, 16:01

Ianis (inca) joaca titular la Rangers dar joaca prost, de cele mai multe ori e prezent doar in caseta meciului. Taicasu la 22 de ani fusese golgeterului Diviziei A , castigase Supercupa Europei cu gol marcat de ea. Ii facuse varza pe Sparta si pe Spartak Moscova.

Hai sa nu îl facem pe Hagi Sr. mai mare decât a fost. Steaua 85-89 a fost o echipa unica în istoria fotbalului. Ei au fost cei care au inventat tiki-taka. Hagi a fost o piesa într-un mecanism perfect. Adevărata lui valoare s-a văzut la Real și la Barca, unde a dat chix cu brio. Nu zic ca nu a avut talent, dar rezultatele vorbesc. Dacă vreți sa aduceți în discuție Galata nu uitați ca, atunci, Turcia era în lumea a treia a fotbalului.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Octombrie 2020, 19:22

ianis nu conteaza niciodata in fotbal, e bagat doar sa fie la numar *** In orice echipa a fost, ianis a fost dat afara extrem de repede caci e zero in fotbal. Problema e ca nici nu are scoala, deci....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  13 Octombrie 2020, 18:45
Postat de rikiriki365 pe 13 Octombrie 2020, 16:29

Dupa Turneul U21 erati la picioarele lui Ianis. Sa spui despre Ianis ca nu are talent, inseamna ca nu te ai intalnit cu balonul. Talent are suficient (nu ajungea la Rangers ca-l cheama Hagi, ganditi!), atitudinea ii lipseste. Si da, a jucat execrabil, dar cine a avut realizari dintre "magicieni"?

Poate ai fost tu la picioarele lui Hagi dupa turneul U21. Din cate imi aduc aminte, in meciul cu Germania, Ianis a facut un penalty absolut inutil si de acolo s-a ales praful, in meciul cu Croatia a dat o pasa gresita si croatii au inscris. Ostilitatea fata de Ianis este provocata de publicitatea excesiva facuta de presa sportiva romaneasca, de subiectivismul firesc al tatalui sau care il lauda tot timpul si de cele mai multe ori nemeritat, de faptul ca o echipa intreaga, Viitorul, a jucat doar pentru a-l scoate in evidenta sacrificand alti jucatori, de obraznicia prin care cere sa fie recunoscut ca lider al nationalei fara a fi dovedit nimic pana acum. Dintre " magicieni " niciunul nu a beneficiat de osanalele de care a beneficiat Ianis si atunci e firesc sa fie criticat mai mult decat ceilalti.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează