FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Verdict la GSP Live: „Deși nu m-a convocat, Victor Pițurcă e cel mai mare selecționer al României!”

Ionuț Mazilu, 38 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a dezvăluit la GSP Live că Victor Pițurcă este cel mai mare selecționer pe care l-a avut România, în ciuda faptului că nu l-a convocat pentru turneul final din 2008.
Ionuț Mazilu, 38 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a dezvăluit la GSP Live că Victor Pițurcă este cel mai mare selecționer pe care l-a avut România, în ciuda faptului că nu l-a convocat pentru turneul final din 2008.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 12:19 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 12:40

Ionuț Mazilu, 38 de ani, fostul atacant al echipei naționale, a dezvăluit la GSP Live că Victor Pițurcă este cel mai mare selecționer pe care l-a avut România, în ciuda faptului că nu l-a convocat pentru turneul final din 2008.

Deşi era iniţial în planurile lui Piţurcă pentru Euro 2008, lui Ionuţ Mazilu i-a fost „fatal" transferul la Dnepr. Atacantul a recunoscut în trecut că ar fi avut şanse mai mari să fie prezent la Campionatul European dacă ar fi rămas la Rapid. 

VIDEO Ionuț Mazilu la GSP Live: „Pițurcă e cel mai mare selecționer al României!”

„În momentul în care nu joci, e normal să nu fii convocat, deși eu îmi doream atunci. Pițurcă mă lua tot timpul, oricum. Nu putea să ia însă un fotbalist care nu evoluează la echipa de club, asta am apreciat tot timpul la el. 

Din punctul meu de vedere, e cel mai bun selecționer pe care l-a avut România! Nu vreau să deranjez, asta e părerea mea. De fapt, îl văd mai mult selecționer decât antrenor”, a declarat Mazilu la GSP Live.

3 goluriîn 16 selecții a reușit Mazilu pentru România; a debutat în 2005, cu Victor Pițurcă selecționer

VIDEO Emisiunea integrală cu Ionuț Mazilu

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Show în vestiar cu Eric: „A luat costumul președintelui, iar după îl imita pe Gigi Becali”

Adrian Mutu, poveste haioasă cu Zlatan Ibrahimovic: „Nu ești sănătos?! Bă, băiatule, nu e la mine acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Octombrie 2020, 10:00

Sa ia o echipa de pluton sa vedem ce face ! Cand joci cu Anglia, Italia, Franta , Spania nu ai jucatorii lor....dar ei nu se manjesc pe maini cu echipe ca POli Timisoara, UTA, POli Iasi, Rapid, U Cluj, ....vor doar STeaua, Dinamo, Craiova .....demonstreaza cu una de pluton si ajungi la Nationala ! Asa a ajuns LUcescu sus ca antrenor dupa ce a luat Corvinul din B si a dus-o in Cupele Europene ! De Radoi nu mai vorbim ...stie doar sa vorbeasca frumos .....ii pune Cristi Pustai un sah la orice echipa conduce si daca joaca cu o0 echipa de juniori !

vlad007
vlad007  •  14 Octombrie 2020, 02:59

Victor Piturca a fost in primul rand varful Stelei cand au castigat Cupa Campionilor Europeni si a marcat golurile calificarii cu Kuusiysi si Anderlecht, jucator de valoare europeana, inclusiv la echipa nationala (vezi 3-1 cu Spania in 1987). Cand Camataru era indisponibil, Piturca era varful potrivit sa il inlocuiasca. In 1989 l-au lasat sa plece in Franta la Lens. Prinsese doua finale de CCE, SuperCupa Europei, Cupa Intercontinentala, Gheata de bronz in 1988. Ca selectioner a reusit mai multe calificari, dar fiind tare in gura, a gresit si s-a luat la cearta cu Gica Hagi si Gica Popescu, normal a pierdut. Reusitele il recomanda si ca antrenor - Locul 2 cu Craiova, calificarea U22 la tineret 1998, nationala la Euro 2000 si 2008 (invingand pe Olanda la Constanta in 2007, 0-0 cu Franta, 1-1 cu Italia, 0-2 cu Olanda, locul 3 in grupa), 3 mandate la nationala 2000, 2008 - 2010 si 2011 -2014. A confirmat si la Al Ettihad in Arabia Saudita. Bine, este un antrenor putin de moda veche, o alta generatie, comparativ cu Hagi, Contra, Radoi, Mutu, Razvan Lucescu, Dan Petrescu, Sumudica, dar un continuator al marilor antrenori Stefan Kovacs, Angelo Niculescu, Valentin Stanescu, Cornel Dinu, Mircea Lucescu si Anghel Iordanescu. Piturca are instinct de pocherist, este siret, prudent, echilibrat, poate nu atat de spectaculos ofensiv, dar serios si capabil sa nu iasa din teren infrant, indiferent de adversar, ba chiar se si califica la turneele finale, performant pentru fotbalul romanesc!

deusdat
deusdat  •  13 Octombrie 2020, 18:19

Oribil! Cum poți să ții cu Динамо când taică-tu ține cu Rapid? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează