FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, AZI, 21:00, TVR1

Ienei: "Costea este un jucător de mare perspectivă, trebuie să ne bazăm pe astfel de jucători"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Emeric Ienei, fostul selecţioner al naţionalei României, a vorbit despre decizia lui Răzvan Lucescu de a-l lăsa pe Florin Costea în afara meciului cu Lituania.

"Costea este un jucător de mare perspectivă. Noi trebuie să ne bazăm pe aceşti jucători, mai ales că nu mai avem şanse să ne calificăm. Costea este un jucător tînăr care trebuie să îl determine pe antrenor să îl bage în echipă", a spus Emeric Ienei la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  07 Iunie 2009, 01:25

DOMNULE IENEI AI PERFECTA DREPTATE COSTEA ESTE O VALORE PENTRU FOTBALUL ROMAN.NUMAI CA UNI ESPERTI IL VAD astfel.STA SI MA INTREB DE CE DOMNIA VOSTRA NU A ACCEPTAT NATIONALA.SA FI IUBIT DE TOTI ROMANI DI USA.

 •  07 Iunie 2009, 01:10

ar trebui Costea sa isi vada de treaba,sa nu mai vina la nationala de mare perspectiva; sa-l lase pe Razvanel sa joace cu Danciulescu, care a zi a confirmat de ce nu il baga Piti!

 •  07 Iunie 2009, 00:11

Pentru Dl. Jenei: Toti stim, ati fost antrenorul echipei Steaua in noaptea de la Sevilia dar acum ar cam fi timpul sa nu prea mai dati declaratii pentru ca riscati sa deveniti la fel de ridicol precum Argaseala, Turcu, Becali sau Borcea... Sper ca ati inteles aluzia fina...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează