FOTBAL  »  NATIONALA  »  MIRCEA LUCESCU ÎŞI APĂRĂ FIUL

Il Luce ia foc: "E o mizerie ce i se întîmplă lui Răzvan! El e un antrenor excepţional!"

Mircea Lucescu îşi apără fiul
Mircea Lucescu îşi apără fiul

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 11:04

"Să fie clar că nu vorbesc din postura tatălui lui Răzvan, ci din aceea a antrenorului cu experienţă, care a trecut prin multe în cei 35 de ani de carieră neîntreruptă". Mircea Lucescu, cel pe faţa căruia nu se mişcă nici un muşchi atunci cînd Şahtior dă gol după gol Romei şi merge în "sferturile" Ligii Campionilor, se ambalează la maximum cînd vine vorba despre Răzvan şi "naţională".

Într-un interviu amplu şi surprinzător prin virulenţa discursului, interviu ce apare în ediţia tipărită de azi a Gazetei, Il Luce atacă frontal: "E o ruşine ce se întîmplă cu Răzvan! Fotbalul românesc are tot mai puţine valori, aşa că din impas se poate ieşi doar cu un mare entuziasm în jurul echipei naţionale, entuziasm creat de presă şi de suporteri. Dar la noi primează interesele. Craiova vrea să aibă jucători la lot, Timişoara ţipă, Steaua şi Dinamo la fel, dar unde sînt aceste echipe să aibă dreptul de a cere favoruri pentru anumiţi jucători la echipa naţională? Sîntem inexistenţi în Europa! Răzvan e un antrenor excepţional şi, după ce va pleca de la "naţională", îşi va găsi o echipă unde să-şi demonstreze profesionalismul şi capacităţile lui".

Lucescu senior i-a luat în vizor şi pe doi dintre cei mai aprigi contestatari ai fiului său: "Acum mulţi îl aşteaptă la cotitură. Dar dacă tot timpul îl ascultăm numai pe Giovanni Becali, fotbalul românesc se va duce din ce în ce mai jos! Împotriva lui Răzvan e o campanie concertată şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc! Iar Borcea să aibă grijă de toate transferurile pe care le-a făcut la Dinamo şi cum le-a explicat pe la DNA! Să aibă grijă de el şi să se uite bine ce a făcut din Dinamo! Să fie preocupat de problemele lui, nu de echipa naţională!".

Interviul integral cu Mircea Lucescu, în ediţia tipărită a Gazetei.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (84)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  07 Aprilie 2011, 18:48
Postat de superstar20 pe 01 Aprilie 2011, 11:22

Borcea a facut din Dinamo ce a facut si Mircea Lucescu,o echipa blatista ! Uita cineva ca Mircea Lucescu a fabricat golgeteri ai Romaniei si ca datorita lui Mircea Lucescu si a echipei Dinamo s-a desfiintat Gheata de Aur ? Marele golgeter Camataru este o rusine,rusinea lui Lucescu si a lui Dinamo. Acum Borcea duce in continuuare traditia,intra peste arbitrii in vestiar cand nu il asculta si le mai ia din cand in cand Mertane(vezi cazul Coltescu).Borcea impreuna cu Netoiu a distrus 3 echipe frumoase ale Craiovei si a nenorocit fotbalul Romanesc cu blaturile lor,nu spunea Netoiu ca are in Liga 1 60 de jucatori care ii asculta comanda ?

Tu vorbesti baiete, ca nu fluierau arbitrii sfirsitul meciului pina nu era rezultatul cel dorit de generali si s-a jucat chiar pina in minutul 110 la Arad ca sa bata Steaua, si tu ai tupeul sa deschizi gura?

arbitrufifa
arbitrufifa  •  02 Aprilie 2011, 12:06

nu il contesta nimeni domnule Lucescu doar jocul echipei nationale este impotriva lui

dan2010
dan2010  •  02 Aprilie 2011, 07:22

Nu i-ti mai raci gura, ca mai rau ii faci lui Razvan, asta si vor unii ,sa va iesiti din pepeni. Dute bate Barsa, sa moara toti contestatarii de ciuda in Romania.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close