FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Balaci dă de pămînt cu vedetele naționalei României: "Păi, Dobrin era mai bun cu mingea de rugby decît ăsta cu mingea de fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 09:38

Ilie Balaci nu e prea încrezător în șansele României de la Euro 2016, chiar dacă am ajuns într-o grupă abordabilă alături de Franța, Elveția și Albania.

"După mine nu avem nici un jucător care să-ți decidă de unul singur meciul cu Elveția sau Albania! Budescu? Am auzit-o și pe aia că el a vrut să dea gol în Feroe.

Să fim serioși. S-a uitat să centreze. Păi, cît aleargă Budescu și cît aleargă Valbuena sau Matuidi? Sigur, el dă bine din lovitură liberă, dar degeaba o face la 2-0 sau 3-0 pentru ceilalți.

Sînmărtean? Ăștia de la Ittihad atît de tîmpiți sînt să-l dea afară degeaba? De ce nu s-a găsit alt club să-l ia?

Florin Andone? Păi, Gică Dobrin stăpînea mai bine mingea de rugby decît stăpînește băiatul ăsta mingea dea fotbal", a zis Ilie Balaci la SportTotal FM.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
1639005333031408
Romica Gradinariu  •  14 Decembrie 2015, 22:19

Tot respectul ptr dl Balaci dar pe timpul lui se juca un fel de "tango".La momentul asta nu stiu daca făcea față la duritatea care se joacă.Si daca mai venea si matol chiar cred ca nu mai putea arunca cu noroi in actuala națională.Si încă ceva.De ce nu antrenați intr-o tara cum e Spania sau germania daca santeti atât de bun??????

energydrik
energydrik  •  14 Decembrie 2015, 15:26
Postat de gintonic pe 14 Decembrie 2015, 12:10

mi-ar fi fost drag sa vad si eu Academia de Fotbal "ILIE BALACI" !... Sigur avea priza la parinti o astfel de Academie, avand in vedere ce fotbalist talentat a fost Minunea Blonda !!

Balaci a castigat freo 5 trofee la arabi si nu e un neica nimeni! Sunt fonduri prin care se poate incepe un proiect, alti investitori care ar fi fost interesati etc. Raspunsul este unul simplu, nu are nimic de dat inapoi in fotbal ca altfel o facea, a fost invatat sa isi traiasca viata in Dubai, odihna si soare. De ce vrei sa stea cu niste pustani la antrenamente, in frig, sa isi strice viata? Daca Hagi strangea la academie tineri talentati din Jud. Constanta, Balaci strangea toata crema din Oltenia, mult superiori ca talent fata de constanteni.

utraian
utraian  •  14 Decembrie 2015, 12:19

10 miliarde da? 10 fabrici Dacia. Gata 200 de zile doliu national, pentru ca sunteti hoti si prosti

Vezi toate comentariile (32)
Comentează