Comentarii (21)
Gabriel Topai  •  22 Ianuarie 2020, 01:52

Ar fi util, fara discutie. Totusi care ar fi fost motivul ce l-ar fi determinat sa renunte la echipa nationala? Daca are un motiv intemeiat merita sa faci un efort sa-l readuci, dar daca motivul este unul pueril nu ar trebui readus. Mai mult ca sigur a fost scarbit de ceva si am o banuiala, daca e ceea ce cred eu sigur nu-l vom mai vedea la nationala. El a mai avut iesiri si comportamente similare si alaturi de coechipierii de la Lazio care aproape ca l-ar fi costat excluderea. La nationala vin prea multi jucatori axati sa fenteze fotbalul, nu si in cazul lui Radu. Aici cred ca s-a rupt totul la nationala, jucatori selectati meci de meci neconditionat care vin si fac doar figuratie.

catalynn  •  21 Ianuarie 2020, 22:49
Postat de pigforever pe 21 Ianuarie 2020, 22:41

Stii cumva de ce nu merge internetul ? Tot încerc să mă uit la un film și nu funcționează , îmi arată că nu există conecțiune la internet”. M-am uitat la ei și le-am spus : “ nu vă mai merge pentru că am schimbat parola de acces la internet , pentru că eu sunt cel care îl plătește și nu am de ce să îl împart cu cineva “. Auzind asta .. vecina s-a roșit la față și a încercat să mai spună câteva cuvinte, în schimb , nu am lăsat-o și i-am replicat : “ Doamnă , am internetul meu și tu ai netflix-ul tău, totul este bine și toată lumea este fericită! ”. S-au întors și au plecat acasă. Nu mi-au mai vorbit niciodată! Povestea nu îmi aparține dar am avut mult de învățat din ea: - prietenia trebuie să fie reciprocă. - dragostea trebuie să fie reciprocă. - afecțiunea trebuie să fie reciprocă. Începând din acest an o să încerc să pun tăcere acolo unde este tăcere, o să absentez acolo unde se absentează, o să ofer afecțiune acolo unde se oferă afecțiune, prietenie doar celui care întoarce prietenia și loialitate acolo unde există aceasta. Sentimentele trebuie să fie din ambele părți și trebuie să conțină cantitate egală.

Deci practic vecinul tau dadea teapa la cablu iar tu voiai sa dai la Netflix :-)))))

thefinger  •  22 Ianuarie 2020, 00:07
Postat de caoradea pe 22 Ianuarie 2020, 00:00

Vad ca Radu Stefan la inceputul articolului are 33 ani, iar mai jos "azi 29 de ani"... Marca gesepe, prifesionalism la maxim ! Felicitari, "again" !

Neah, ai gasit buba?

thefinger  •  21 Ianuarie 2020, 22:53
Postat de catalynn pe 21 Ianuarie 2020, 22:49

Deci practic vecinul tau dadea teapa la cablu iar tu voiai sa dai la Netflix :-)))))

Unul abonamentul cablu, celalalt abonamentul Netflix. ))) Ca intre vecini. ))) Jumatate eu, jumatate tu.

pigforever  •  21 Ianuarie 2020, 22:37

Acum 6 luni, vecinul mi-a cerut parola de conectare la internet. I-am oferit-o pentru că nu mă costa nimic și pentru că mă înțeleg bine cu el ca vecin. Ieri, în timp ce veneam acasă, l-am găsit la ușă. M-am oprit și am stat de vorbă ca de obicei, acesta spunându-mi că este fericit, că a reușit să își plătească un an de netflix și că se uită în fiecare seară cu soția. Eu i-am replicat că muncesc din greu, vin seara și nu prea am timp să mă uit la Tv, așa că nu îi simt utilitatea NetFlix-ului. Dar.. cred că pot încerca să mă uit, mai ales dacă are buna plăcere să îmi ofere acces la acesta (știind că un abonament are 3 utilizatori). Din spate.. soția lui, auzind discuția dintre noi, a început să strige : “vecine, ne pare rău.. dar nu putem .. pentru că și noi muncim din greu și este destul de scump, nu-l putem impărtăși”. Apoi s-a așezat o tăcere totală! Vecinul și-a cerut scuze .. încet.. de parcă nu dorea să-l audă cineva.. iar eu i-am zâmbit, i-am spus că nu face nimic și mi-am văzut de drum. A doua zi, liber fiind de la serviciu, am stat relaxat, m-am uitat la Tv, pe Facebook.. am mai scris câte ceva pe Avizier, timp în care s-a auzit și o voce de femeie “ce s-a întâmplat, de ce nu mai merge Tv-ul?” .. probabil vecina îl sunase pe soț să îl întrebe ce se întâmplă. NetFlix-ul nu mai funcționa ? La câteva ore, “cioc-cioc” la ușă.. deschid.. și ce să vezi, surpriză: vecinul și vecina.. la mine la ușă, unul mai nervos decât celălalt. “ - Vecine , nu te supăra....

thefinger  •  21 Ianuarie 2020, 22:26

Nu cred ca se va intoarce Radu. Nu are cine sa-l intoarca, Radoi este sub el in orice punct al carierelor lor vazute in paralel.

dumitru82drugan  •  22 Ianuarie 2020, 09:38

Unde sa vina ? Sa l antreneze unul care a jucat pe la arabi si a cumparat scoala primara di Moldova fara bac si licenta de selectioner

adi2008  •  22 Ianuarie 2020, 09:01

La placinte - inainte! La razboi - inapoi!

pain89  •  22 Ianuarie 2020, 05:44
Postat de cynick pe 22 Ianuarie 2020, 02:17

Am mai zis, nu vine Radu la manele si la cocalari. Si bine face...

În titlu are 33 de ani și mai jos spuneți ca în prezent are 29 de ani ???? ba ce repede a întinerit ăsta

kratosdoom  •  22 Ianuarie 2020, 03:11
Postat de thefinger pe 21 Ianuarie 2020, 22:53

Unul abonamentul cablu, celalalt abonamentul Netflix. ))) Ca intre vecini. ))) Jumatate eu, jumatate tu.

la cablu cu ce da tzeapa? tot 100, 300 sau cat naiba de mbps are, indiferent ca folosesc zece sau 100 de persoane netul. la netflix avea pentru 3 persoane si aia erau doar 2,deci ramane unu neacoperit. tipic romanesc,esti prea prost sa gandesti. auzi la el,jumi-juma. wtf?

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează