FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Ilie Dumitrescu, fascinat de performanța naționalei U21: „Va fi greu ca cineva să mai realizeze așa ceva”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 00:40

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Generației de Aur, își scoate pălăria în fața performanței fantastice a naționalei U21, care s-a calificat în semifinalele Campionatului European U21. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

„Să termini pe primul loc într-o grupă cu Anglia, Franța și Croația e o performanță care va fi greu să mai fie realizată la această categorie U21. E un moment important în fotbalul nostru. Am crezut în această echipă.

Jucăm o semifinală de campionat european și e ceva extraordinar. Această performanță face ca acești jucători să fie exemple pentru viitoarele generații”, a mărturisit Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

În urmă cu mai multe luni, Ilie Dumitrescu declarase într-o emisiune televizată că e gata să vină în lenjerie intimă în studioul televiziunii la care e invitat permanent în cazul în care România NU ajunge în penultimul act la acest turneu final. 

Vezi și: Dan Petrescu se înclină în fața naționalei U21: „Cu Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European” » Pe cine a remarcat cu Franța

Citește AICI cronica meciului Franța U21 - România U21 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Iunie 2019, 15:49

puneți-l să ne picteze ceva :)

godot
godot  •  25 Iunie 2019, 13:57

Ilie e un tip cu oarecare bun-simț în aparență, dar nu are nimic de spus, este ultramediocru intelectual, slab cunoscător de fotbal în ciuda unui trecut de foarte mare fotbalist. Nu am auzit o idee sau o analiză, o remarcă mai dezghețată, o formulă inspirată. De ce este invitat permanent de atâția ani, în condițiile în care mulți alți zeci și sute de experți de cel puțin același nivel al cunoașterii (foști sau actuali antrenori, foști fotbaliști) nu apar niciodată? M-am săturat de prezența lui Dumitrescu. Nu înțeleg nici măcar de ce vine. Nu pentru bani, nu pentru imagine. Nu se poate să nu-și dea seama că nu are nimic de transmis, care să justifice un asemenea volum al prezenței.

847153178690789
Ticu Troya  •  25 Iunie 2019, 12:37

Un personaj mai insipid , mai inodor si mai plictisitor ca acest individ , cu comentariile lui de placa zgariata , n-am vazut !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează