NATIONALA  ·  POVESTE

Ilie Dumitrescu, poveste spectaculoasă la Administrația Financiară: „Să vă spun ce m-a întrebat doamna de acolo”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Luni, 30 Martie, 08:14

Ilie Dumitrescu a rememorat parcursul României U21 de la Campionatul European de tineret din 2019 și a avut o poveste amuzantă.

Fostul internațional și-a amintit atmosfera creată în țară de rezultatele bune ale naționale conduse atunci de Mirel Rădoi și a dezvăluit ce i s-a întâmplat când a fost să-și plătească taxele.

„Îmi aduc aminte că am fost la Administrația Financiară din sectorul 1 ca să depun niște hârtii. Doamna de acolo m-a întrebat de Pușcaș, de Ianis Hagi, de Băluță. Mă întrebat de ceea ce face echipa noastră națională.

A fost un moment fantastic și mi-am adus aminte de ce au trăit oamenii în 1994, când noi am fost aproape de o semifinală la Mondial. Eu am două regrete: că nu am jucat o semifinală de Mondial, cu Brazilia și o finală de Liga Campionilor, după un aut stupid (n.r. Dumitrescu a ratat finala din 1989, Steaua – Milan 0-4, după ce a luat un galben în semifinala cu Galatasaray)”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri din fotbal:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (3)

marius.bxl  •  30 Martie 2020, 14:29

Si doamna ții sa adresat cu mister sau cu bă ?

Adrian Popescu  •  30 Martie 2020, 13:57

Ilie Dumitrescu, patronul retelei de restaurante Embassy, NOOR etc, unul dintre cei mai bogați fosti fotbalisti din Romania, alături de Gabi Popescu si Hagi. Un ins uns cu toate alifiile care primeste în jur de 10.000 de euro de la Digi salariu pe luna. Un belfer cu un singur punct slab: femeile

noname999  •  30 Martie 2020, 09:51

Foarte spectaculos, craitoaie, aproape la fel de spectaculos ca personalitatea ta fadă, waxxx.

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1