FOTBAL  »  NATIONALA  »  ŞOC

În locul viitorului stadion "Naţional" e posibil să apară un mall! Ce crezi?

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Pentru că în Bucureşti se construieşte haotic inevitabil au apărut zvonuri conform cărora în locul viitorului stadion naţional să se construiască un complex comercial.

"Ne dorim foarte mult să se termine cît mai repede lucrările şi să organizăm o finala de UEFA. Dacă nu se vor termina lucrările pînă în 2010 sau se va construi aici un complex comercial va fi o pată neagră pentru politicul din România, ceea ce nu-şi doreşte nimeni. Sperăm ca în 2011 sau în 2012 să organizăm aici finala Cupei UEFA. Noi am depus deja dosarul şi sperăm să organizăm finala aici. Am rămas în cursă noi şi cei din Dublin, o să negociem cu UEFA şi cu irlandezii pentru a organiza finala din 2011. Sînt sigur că vom primi o finală de UEFA în unul dintre aceşti ani", a declarat Ionuţ Lupescu la Ştirile TVR.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (113)
 •  13 Mai 2008, 16:47

eu il cred in stare pe mircea sandu. mitica sau lupesc sa faca un mall, insa cred ca mai degraba e o stire de scandal, sa terminat campionatu si n mai aveti ce scrie, aveti rabdare ca mai e putin pana la euro si nu mai bagati lumea in spaima.

 •  12 Mai 2008, 01:07

pe locul acela, vreau sa se ridice niste VILE.

 •  12 Mai 2008, 01:04

sa se costruiasca un mol

Vezi toate comentariile (113)
Comentează
Close